Dimarts 26, setembre 2023
23.5 C
Sant Gervasi
23.6 C
Sarrià

Agenda

set.
27
Dc
Un hort al mercat
set. 27 @ 10:30 – 11:30

Itineraris: Un hort al mercat. Pujarem a l’hort comunitari situat a la coberta del mercat de la Vall d’Hebron. Aquest hort tan singular disposa de 1.750 m² d’espai de cultiu i és el primer hort urbà en coberta d’aquestes dimensions a l’Estat Espanyol. Amb un substrat de 38 cm format per una barreja de terra volcànica, sauló i matèria orgànica, rau sobre una capa de drenatge i una capa impermeabilitzant.

Punt de trobada: Passeig de la Vall d’Hebron, 130, 08035 Barcelona – Cantonada carrer Trueba

Centre Cívic Can Castelló
c/ Can Castelló, 1 – 7

Alimentació saludable
set. 27 @ 17:00

Xerrada: Alimentació saludable, amb Pili Rañe del Servei de Teleassisténcia Municipal de l’Ajuntament de Barcelona

En aquesta activitat s’exposen les bases per a una alimentació equilibrada i saludable, especialment pensada per a persones grans i les seves necessitats. Es promou l’adquisició d’hàbits saludables i s’explica com manipular aliments de forma segura.

Centre Cívic L’Elèctric
ctra. Vallvidrera a Sant Cugat, km 6,5

https://cclelectric.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=40&a=754

 

Les històries secretes del laberint
set. 27 @ 17:00

Activitat aula ambiental: Les històries secretes del laberint. Ruta per conèixer tots els detalls d’aquest parc singular, amb la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona – XEAB

Descobrirem la història, les curiositats i la gran riquesa d’arbres i plantes que conformen el parc. Al segle XVIII, Barcelona era una ciutat molt més petita que ara. Algunes persones afortunades es podien permetre el luxe de tenir una casa als afores, amb grans extensions de terreny. Aquest és l’origen del Parc del Laberint.

Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán
c/ d’Elisa Moragas i Badia, 34

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a ccvazquezmontalban.inscripcionscc.com

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vallvidreravazquezmontalban/p/54171/les-histries-secretes-del-laberint-ruta-per-coneixer-tots-els-detalls-daquest-parc-singular