Agenda

Jul
25
Dj
Música callada
Jul 25 @ 9:00 pm

Vespres Musicals: Música callada. Intèrprets: Emili Brugalla, piano; Enric Arquimbau, rapsode; Maria Pla, direcció escènica. Interpreten Música callada de Frederic Mompou (1893-1987).

A l’entorn màgic i encalmat del claustre de Pedralbes, es proposa un diàleg entre la música que calla i la poesia que suggereix. Una invitació a un passeig per un espai primigeni proper al silenci i a la «soledad sonora» a què feia referència San Juan de la Cruz i que tant va inspirar la Música callada de Frederic Mompou. En el món que ens envolta, tan sorollós, tan imme-diat, tan frenètic, aquest passeig es pre-senta com una «tabula rasa» que permet retornar a l’origen de la paraula i del so, lligat a les ressonàncies de les antigues campanes. Mompou diu: «La música és el descans del setè dia de la creació», i és així en aquesta composició.

Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
c/ Baixada del Monestir, 9.

El concert és a les 21h. Les portes principals s’obren a les 20h i es podrà visitar el claustre fins a l’hora que comença el concert.

Activitat de pagament: 12 €. Places limitades. Reserves al web. Consultes al correu reservesmonestirpedralbes@bcn.cat

Ago
1
Dj
Un cor de carn
Ago 1 @ 8:00 pm

L’hora daurada: Un cor de carn. Intèrprets: Dolors Miquel, poetessa, i Marc Egea, viola de roda.

Un cor de carn ens acosta als poetes catalans dels segles XIII, XIV i XV. Poetes medievals que ens parlen amb veu clara i contundent de les preocupacions universals de l’ésser humà: l’amor, la mort i el pas del temps. La viola de roda que acompanya aquest recital poètic interpreta una selecció de danses medievals i improvisacions a par-tir d’aquestes mateixes peces.

Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
c/ Baixada del Monestir, 9.

Preu: 11,30€ Places limitades. Imprescindible reserva prèvia