Agenda

Gen
24
Dv
Famílies a l’escenari
Gen 24 @ 6:00 pm

Concert: Famílies a l’escenari, amb l’Escola de Música Sant Gervasi.

Amb motiu del 20è aniversari de l’Escola de Música de Sant Gervasi podrem gaudir d’un concert molt especial, el concert de famílies. En aquest concert actuaran diferents formacions musicals creades amb motiu d’aquesta celebració i que estaran formades per membres de diferents generacions de familiars, una oportunitat per veure un concert intergeneracional on diferents generacions mostraran la passió per la música a l’escenari.

Espai Putxet
c/ Marmellà,13

 

Gen
25
Ds
GNOMA
Gen 25 @ 12:00 pm

Espectacle infantil: GNOMA, amb la Boia Teatre.

La gnoma Gwendolyn i la seva amiga Matilda, l’ocell, han construït una casa per viure juntes. Estan molt il·lusionades, però a poc a poc s’adonen que la convivència no és tan senzilla. Un dia, la Gwendolyn rep una invitació per anar a celebrar l’aniversari de la seva germana. Un contratemps en el camí farà canviar la relació amb la Matilda. Gnoma és un espectacle de titelles sobre el repte de la convivència i l’amistat, les diferències i l’acceptació dels altres, amb una mirada a una estructura familiar diferent. També aporta una consideració sobre arquitectura orgànica en harmonia amb l’entorn.

Espai Putxet
c/ Marmellà,13

Gen
30
Dj
Assaig obert del grup Espai Coral Putxet
Gen 30 @ 6:45 pm

T’agrada cantar? Assaig obert del grup Espai Coral Putxet.

Descobreix l’experiència de participar en una coral. Interiorització, respiració, tècnica de cant i música, molta música. Vine, cada dijous,  a passar una bona estona cantant amb nosaltres, t’hi esperem!

Espai Putxet
c/ Marmellà,13

Organitzat per la Coral Espai Putxet

La Coral Espai durant l’assaig