Agenda

Jul
16
Dt
Alan Pardo Trio
Jul 16 @ 7:30 pm

Refresca’t: Alan Pardo Trio. Són: Sam Bäbler  (baix), Tomàs Ors (bateria) i Alan Pardo  (veu i guitarra).

Alan Pardo Trio és una formació de músics amb molta experiència als escenaris d’arreu del país que ens ofereixen una proposta elegant a l’hora que energètica de grans clàssics del Blues/Rock. Hendrix, Clapton, Watters, Gary Clark, John Mayer, com també alguns temes propis que formen el seu set list.

Centre Cívic Vil·la Florida
c/ Muntaner 544

ccvilaflorida@qsl.cat

Caminada de capvespre a Sant Pere Màrtir i passeig de les Aigües
Jul 16 @ 8:00 pm

Caminada de capvespre a Sant Pere Màrtir i passeig de les Aigües, a càrrec de Joan Solé. Sant Pere Màrtir i passeig de les Aigües. Aprofitant la  darrera llum del dia identificarem alguns del vegetals més representatius de la flora de Collserola. sota la llum de la lluna plena, escoltarem alguns dels animals que fan vida de nit i gaudirem de les vistes identificant els punts més destacats del paisatge natural i urbà.

Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán
c/ Reis Catòlics, 16-34

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vallvidreravazquezmontalban/p/31093/caminada-caminada-de-capvespre-a-sant-pere-martir-i-passeig-de-lews-aiges

Viva la Vida! Homenaje a Frida Kahlo
Jul 16 @ 8:00 pm

Vespres als terrats: Viva la Vida! Homenaje a Frida Kahlo, a càrrec de Martha Escudero.

Frida Kahlo, nascuda el 1907, en la seva última obra i sobre la carn vermella d’una síndria va escriure: “Viva la vida! Mujer intensa, comprometida y profundamente enamorada de la vida, de Diego y de su tierra”. Et proposem un recorregut per la vida d’aquesta gran pintora a través de contes, històries i relats del Mèxic que ella va plasmar a la seva obra i que va dur sempre al cor.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/l/13/2502/vespres-als-terrats