Agenda

Gen
22
Dc
La cultura davant la sentència del procés
Gen 22 @ 7:00 pm

LES VEUS EXPRESS: La cultura davant la sentència del procés, amb Anaïs Franquesa, advocada de Centre Irídia, i amb Lluís Mestres, advocat d’Atenes Juristes.

El darrer 14 d’octubre del 2019, i com a reacció immediata a la sentència del procés, diversos juristes i entitats internacionals ja van denunciar que la sentència als líders polítics i socials del procés català suposava una clara vulneració als drets de llibertat d’expressió, d’assemblea i un retrocés en l’exercici dels drets fonamentals.

Ara que ja han passat algunes setmanes des del coneixement de la sentència, en aquestes veus express farem un repàs als conceptes jurídics emprats en la sentència i valorarem en quina mesura s’ha retrocedit en la llibertat d’expressió i en la llibertat a la dissidència i al pensament i a l’expressió crítica.

Casa Orlandai
c/ Jaume Piquet, 23

Voleu més informació! Entreu a http://lesveusdelarepublica.wordpress.com

Les energies renovables com a eix de transformació social
Gen 22 @ 8:00 pm

Tertúlies de l’ultrason / Àgora jove: Les energies renovables com a eix de transformació social, amb el convidat Marc Gasulla, enginyer tècnic Industrial i expert en Energia.

Quin paper juguen les energies renavables en els canvis socials que estem vivint avui dia?

Centre de Sarrià
c/ Pare Miquel de Sarrià, 8

Entrada lliure

http://www.centredesarria.cat/agenda/energies-renovables-com-a-eix-de-transformacio-social-amb-tertulies-de-lultrason/

Relació amb els germans/es
Gen 22 @ 8:00 pm

Parlem en família!: Relació amb els germans/es, amb Cristina Regué, psicopedagoga de l’Escola Dolors Monserdà.

La convivència entre germans pot ser una gran font d’aprenentatge sobre què és el respecte, la tolerància i la diversitat. Abordarem com podem facilitar aquests aspectes i des d’on podem treballar-los.

Casa Orlandai
c/ Jaume Piquet, 23

Organitza: Casa Orlandai i AFA EBM Can Caralleu