Dijous 18, abril 2024
13.5 C
Sant Gervasi
13.4 C
Sarrià

Agenda

oct.
23
Dl
Subirachs, artista polifacètic
oct. 23 @ 17:00

Conferència: Subirachs, artista polifacètic, amb Judit Subirachs i Burgaya, doctora en Història de l’Art. 

Un recorregut per la trajectòria de Josep M. Subirachs i les seves etapes postnoucentista, expressionista, abstracta i neofigurativa, per acabar amb una reflexió sobre l’aportació de l’escultor a la façana de la Passió de la Sagrada Família. La xerrada estarà il·lustrada amb projeccions d’imatges de les principals obres de Subirachs, per a comprendre l’univers iconogràfic, personal i inconfusible, d’un dels exponents més representatius de l’art català de la segona meitat del segle XX.

Auditori Joan XXIII, ICCIC
Via Augusta, 205

Aliments processats
oct. 23 @ 18:30

Cicle “mites i realitats que afecten la teva salut”: Aliments processats, amb Vanessa Núñez

Són tots tan dolents com ens diuen? Tots tenen conservants i greixos saturats? Podem discernir tipus d’aliments processats dels que no ho són? Prepara’t per saber més sobre els aliments processats en aquesta xerrada.

Centre Cívic Can Castelló
c/ Can Castelló, 1 – 7

Inscripcions a partir del 9 d’octubre

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/cancastello/p/54548/aliments-processats

oct.
24
Dt
Malbaratament d’aliments
oct. 24 @ 17:00

Ens expliquen: Malbaratament d’aliments, amb Sandra Tous, tècnica d’educació de DESOS.

Què és el malbaratament alimentari i quines en són les seves causes i conseqüències principals? Com podem combatre’l per tal d’aconseguir una alimentació sostenible? Parlarem de totes aquestes qüestions.

Casal Sant Ildefons
c/ de Marià Cubí, 111