Agenda

març
5
Dj
Comerç i promoció econòmica
març 5 @ 2:00 pm

Decidim Barcelona: Comerç i promoció econòmica

La participació a Sarrià – Sant Gervasi en el marc del Programa d’Actuació del Districte tindrà lloc a les Trobades Presencials Sectorials, on es debatran els temes d’interès, i als Consells de Barri extraordinaris, on es parlarà dels projectes d’inversió susceptibles d’entrar en el pressupost participatiu.

Les Trobades Presencials Sectorials són espais de participació per a que els veïns i les veïnes resolguin les qüestions que afecten els barris. Hi poden participar totes les persones que vulguin fer aportacions o demandes, fent de punt de trobada per millorar la qualitat de vida de la gent i augmentar la cohesió social.

Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona
Carrer del Bon Pastor, 5

març
11
Dc
Visites comentades a l’IES Menéndez i Pelayo
març 11 @ 6:00 pm

Visites comentades a l’IES Menéndez i Pelayo.

L’Institut Menéndez i Pelayo ens ofereix un seguit de visites guiades per explicar l’arquitectura de l’edifici i la història de l’educació i la pedagogia visitant l’aula històrica i els diversos espais museïtzats que s’han habilitat al mateix institut. La particularitat d’aquestes visites es que estan conduïdes pels alumnes de 4rt de la ESO que han escollit aquesta activitat per desenvolupar la seva assignatura de Serveis a la Comunitat

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/33651/visites-comentades-a-lies-menendez-i-pelayo

Dones, salut i qualitat de vida
març 11 @ 6:30 pm

Conferència. Dones, salut i qualitat de vida, a càrrec del PIAD.

Amb l’objectiu de proporcionar a les dones l’accés a la informació i als recursos que els siguin més útils per a millorar la seva salut i la seva qualitat de vida.

Centre Cívic Can Castelló
c/ de Castelló, 1

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia.

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/cancastello/p/33603/dones-salut-i-qualitat-de-vida