Agenda

des.
24
Dt
Cangur de Nadal a Sant Gervasi
des. 24 @ 11:00 am – 2:00 pm

Cangur de Nadal a Sant Gervasi – Viu la Màgia del Comerç al barri.

Un espai infantil i familiar amb activitats lúdiques destinades als mes menuts, el Cangur de Nadal a Sant Gervasi, que comptarà amb Inflables, jocs, tallers creatius i espectacles per a tots els nens i nenes que vulguin passar-ho de allò més bé.

Es tracta de facilitar un termini de temps per a que les famílies puguin fer les seves compres en el comerç de proximitat del barri.

Lloc:

Plaça Joaquim Folguera: (davant Mercat)

Dimarts dia 24 de desembre:
d’11 a 14 h.
Caga Tió Gegant – Taller de manualitats – Jocs gegants

Entrada: Lliure

Organitza: Barnavasi i Ajuntament de Barcelona-Districte Sarrià-Sant Gervasi

febr.
7
Dv
Un fil per un botó
febr. 7 @ 5:30 pm

Dia de l’intercanvi: Un fil per un botó

Dies de recollida: del 3 al 6 de febrer, de 10 a 14 i de 16 a 20 h

Porta el teu material de merceria i muntarem un petit mercat d’intercanvi on podràs bescanviar els teus punts per material útil per les teves properes creacions. Hi col·labora: Katia Guttermann.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29


http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/33574/un-fil-per-un-boto-mercat-dintercanvi-de-material-de-merceria

març
5
Dj
Comerç i promoció econòmica
març 5 @ 2:00 pm

Decidim Barcelona: Comerç i promoció econòmica

La participació a Sarrià – Sant Gervasi en el marc del Programa d’Actuació del Districte tindrà lloc a les Trobades Presencials Sectorials, on es debatran els temes d’interès, i als Consells de Barri extraordinaris, on es parlarà dels projectes d’inversió susceptibles d’entrar en el pressupost participatiu.

Les Trobades Presencials Sectorials són espais de participació per a que els veïns i les veïnes resolguin les qüestions que afecten els barris. Hi poden participar totes les persones que vulguin fer aportacions o demandes, fent de punt de trobada per millorar la qualitat de vida de la gent i augmentar la cohesió social.

Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona
Carrer del Bon Pastor, 5