Agenda

febr.
7
Dv
Un fil per un botó
febr. 7 @ 5:30 pm

Dia de l’intercanvi: Un fil per un botó

Dies de recollida: del 3 al 6 de febrer, de 10 a 14 i de 16 a 20 h

Porta el teu material de merceria i muntarem un petit mercat d’intercanvi on podràs bescanviar els teus punts per material útil per les teves properes creacions. Hi col·labora: Katia Guttermann.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29


http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/33574/un-fil-per-un-boto-mercat-dintercanvi-de-material-de-merceria

febr.
12
Dc
El risc de barrejar informació i entreteniment
febr. 12 @ 6:30 pm

Xerrada: El risc de barrejar informació i entreteniment, amb Ramon Besa.

Cada cop hi ha més entreteniment i menys informació, circumstància perillosa perquè hi ha molts mitjans audiovisuals i escrits que es dediquen a la premsa esportiva. Aquesta disfunció fa que sovint es vulneri el codi deontològic i també no es tinguin escrúpols per vendre determinats formats en contra dels principis ètics més bàsics.

1 hora de duració. Activitat organitzada en col·laboració amb la Fundació Consell de la Informació de Catalunya, dins el cicle «Interpretar els mitjans amb sentit crític».

Biblioteca Clarà
c/ Doctor Carulla, 22-24

Gratuït.

http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibclara/ca

març
5
Dj
Comerç i promoció econòmica
març 5 @ 2:00 pm

Decidim Barcelona: Comerç i promoció econòmica

La participació a Sarrià – Sant Gervasi en el marc del Programa d’Actuació del Districte tindrà lloc a les Trobades Presencials Sectorials, on es debatran els temes d’interès, i als Consells de Barri extraordinaris, on es parlarà dels projectes d’inversió susceptibles d’entrar en el pressupost participatiu.

Les Trobades Presencials Sectorials són espais de participació per a que els veïns i les veïnes resolguin les qüestions que afecten els barris. Hi poden participar totes les persones que vulguin fer aportacions o demandes, fent de punt de trobada per millorar la qualitat de vida de la gent i augmentar la cohesió social.

Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona
Carrer del Bon Pastor, 5