Agenda

Nov
12
Dt
L’illa d’en Lluís
Nov 12 @ 5:30 pm

Llibres a escena: L’illa d’en Lluís, amb Mon Mas. Un recorregut pels diferents llibres de Lluís Farré, escriptor i il·lustrador.

+ 3 anys

Biblioteca Sant Gervasi
c/ Sant Gervasi de Cassoles, 85

Àrea infantil. Entrada lliure. Aforament limitat

Nov
14
Dj
Què és la música de cambra?
Nov 14 @ 7:00 pm

Música de cambra: Què és la música de cambra? A càrrec de Maria José Anglès de MUSICoLòGICS. Conferència i audició comentada

Centre Cívic Pere Pruna
c/ Ganduxer, 130

Entrada lliure

 

Madame Mao. El poder desbocado
Nov 14 @ 7:30 pm

Petites Bambolines: Madame Mao. El poder desbocado, a càrrec de Fholiateatro.

“En la escuela del odio cabemos muchos, pero pocos llegamos a la cima.” Madame Mao, una dona molt intel·ligent i amb foc dins l’ànima, va ser la dona invisible de Mao Tse-Tung, considerat semi-déu de Xina, durant 38 anys. Rodejada d’una política militar masclista, paranoica i violenta, Madame Mao es contamina de la bogeria del poder i pateix greus conseqüències per això. Però n’hi ha més sobre Madame Mao, i amb aquesta obra explorarem la seva humanitat, innocència i il·lusions a través de la poètica i el treball corporal de l’actriu, deixant que danci i expressi a través del seu cos i fiscalitat els seus secrets més profuns.

Direcció: Palma Morena Greco
Interpretació: EréndiraCañedo L.

Petites Bambolines, un cicle de teatre de petit format, per als amants del teatre.Un cicle amb 5 propostes diverses i creatives de gran qualitat que ens oferiran diferents companyies teatrals, tan amateurs com de llarga trajectòria.Veniu a gaudir de la millor narració oral, de la comèdia, els monòlegs, la improvisació… Troba la teva proposta i gaudeix-ne!

Centre Cívic Vil·la Florida
c/ Muntaner, 544