Agenda

març
25
Dc
Consell de Barri extraordinari de Sant Gervasi – Galvany // AJORNAT
març 25 @ 6:00 pm

Consell de Barri extraordinari de Sant Gervasi – Galvany, dins del programa Decidim. Barcelona: decideix on invertir el pressupost al teu barri. // AJORNAT

Els Consells de Barri són els òrgans de participació ciutadana constituïts per resoldre les qüestions que afecten directament als barris i a les persones que hi viuen. També poden participar-hi totes les persones que vulguin aportar idees o demandes.

Lloc per decidir

 

maig
20
Dc
Crisi climàtica, energètica i ara també sanitària: la rebel·lió de la natura?
maig 20 @ 6:30 pm

La pandèmia de la COVID19 ha trastocat les nostres vides, i, tot i que les seves conseqüències estan abastament tractades en molts altres fòrums, hem pensat de parlar-ne i debatre amb una mirada comunitària. Per aquesta raó, els Cafès Científics i Les Veus de la República hem programat dues sessions conjuntes que toquen dos dels temes que més preocupen: la superposició de crisis, la climàtica, l’energètica i ara la sanitària, i la traçabilitat de la pandèmia a través de les dades. 

Per parlar de tot això, el proper 20 de maig a les 18:30 (30 minuts abans de l’horari habitual!) parlarem de Crisi climàtica, energètica i ara també sanitària: la rebel·lió de la natura? i comptarem amb:

Mariano Barriendos. Doctor en Geografia i Història. Professor de Geografia física, Història Moderna, Astronomia i Meteorologia a la Universitat de Barcelona. 

Antonio Turiel. Doctor en física teòrica, treballa com a científic a l’Institut de Ciències del Mar (CSIC) i responsable del blog “The Oil Crash”.

Per a poder seguir la sessió de Casa Orlandai des de casa us demanem que us inscriviu aquí, i 30 minuts abans de la sessió us enviarem l’enllaç del ZOOM. Si teniu algun problema en la inscripció, si us plau feu-nos-ho saber a aquest correu amb la incidència. La xerrada finalitzarà a les 20 h.

Com sempre, trobareu més informació al blog de Les Veus. Us convidem a que en feu tota la difusió que vulgueu. I si, pel contrari, no voleu rebre més informació sobre les xerrades, podeu respondre a aquest correu escrivint “ESBORRA’M” a l’assumpte i no el rebreu més.

Les properes Veus Científiques seran el dimecres 10 de Juny i es parlarà de La traçabilitat de la pandèmia amb les dades, possibilitats i riscos. Comptarem amb Frederic Bartomeus, investigador ICREA del CEAB -CSIC-CREAF i Karma Peiró, periodista especialitzada en Tecnologies de la Informació. Reserveu la data!

Res més, amb ganes d’arrencar, salut a tothom, i ens veiem a través de les pantalles!

@lvdrepublica

juny
30
Dt
Audiència Pública de Sarrià – Sant Gervasi
juny 30 @ 5:30 pm

Convocatòria de l’Audiència Pública del Districte que tindrà lloc de forma semi-presencial a la seu del Districte el proper 30 de juny, a partir de les 17.30 h.

En compliment de les normes de seguretat legalment establertes durant la fase de desconfinament en què es troba la nostra ciutat durant la pandèmia del COVID-19, es veuen afectades tant la assistència presencial a la sessió, que tindrà un aforament limitat, com la forma de poder participar-hi, per això, la sessió serà retransmesa i es podrà seguir en directe tant per streaming a través de la plataforma decidim.barcelona com des de la pàgina web del Districte, on es podrà seguir l’Audiència a distància, motiu pel qual, a banda dels nombre limitat d’una part de membres del Consell del Districte que hi assistirà presencialment a la sessió, també hi podrà assistir presencialment fins a un nombre màxim de quinze veïnes i veïns de públic, les quals podran formular les seves sol·licituds d’assistència presencial fins a les 12.00 h. del dia 30 de juny, com a molt tard, enviant les seves sol·licituds directament en aquesta mateixa adreça de correu electrònic de la Secretaria: [email protected], fent constar les seves dades personals (nom i cognoms, i/o nom de l’entitat a la que representen), així com la identificació d’una adreça de correu electrònic i un telèfon de contacte, per tal de poder confirmar o no posteriorment la seva assistència, la qual es confirmarà seguint l’ordre rigorós temporal de registre de petició d’accés a la sala, persones que també podran formular les seves sol·licituds d’intervenció de forma directa i verbal durant la sessió, si així ho desitgen.

A banda, tant aquestes persones del públic assistents de manera presencial a la sessió com la resta de persones veïnes i veïns que no assisteixin de manera presencial, podran formular les seves sol·licituds d’intervenció fins a 24 hores abans de la sessió (fins a les 17.30 h. del dia 29 de juny) mitjançant l’esmentada plataforma decidim.barcelona, quin enllaç és el següent:
https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-sarriasantgervasi/f/4032/meetings/3576)

Seu del districte de Sarrià – Sant Gervasi
pl/ del Consell de la Vila, 7