Agenda

Oct
2
Dc
Dormo molt: el dibuix com a eina per a superar una crisi.
Oct 2 @ 6:00 pm

Dormo molt: el dibuix com a eina per a superar una crisi. Col·loqui amb Maria Manonelles, il·lustradora, i Gusti i Elenio Pico, il·lustradors i coordinadors del cicle L’Esperit de l’il·lustrador.

Biblioteca Clarà
Dr. Carulla, 22-24
08017 Barcelona

Tel. 93 280 15 47

[email protected]

Oct
15
Dt
Com ens vam convertir en protagonistes d’un còmic
Oct 15 @ 12:00 pm

Inauguració de l’exposició “Com ens vam convertir en protagonistes d’un còmic”.  Aquesta explica el procés de la creació del còmic “Una historia de muerte y resurrección” dut a terme per un grup de discapacitats psíquics adults.

L’exposició és la culminació del projecte d’inclusió social “VIVIM LA BIBLIOTECA” que va néixer el 2018 de la col·laboració entre el centre “Residència Mas Sauró” i la Biblioteca Collserola – Josep Miracle. Projecte consistent en visites setmanals d’un grup de residents  acompanyats per un educador social, per conèixer els usos i serveis que la biblioteca ofereix, a més de participar en un munt d’activitats de la nostra programació i d’altres especialment pensades per a ells.

Una d’aquestes visites va coincidir amb la trista notícia de la mort del creador de còmics Stan Lee que tantes bones estones els havia fet passar i va sorgir la idea de fer un homenatge a l’autor creant entre tot el grup el seu propi còmic. Entre tots van pensar els personatges, van idear l’argument i van triar el títol. Després van seguir endinsant- se en la història dibuixant les vinyetes, dissenyant la portada i convertint-se ells mateixos en els protagonistes del còmic, una història de mort i resurrecció que té lloc a Collserola.

Ara us convidem a conèixer al Germán, al Jaime, al David i al Marc, autors d’aquestes aventures plenes d’imaginació que esperem us facin passar una bona estona.

Biblioteca Collserola – Josep Miracle
Biblioteques de Barcelona
c/ Reis Catòlics, 16-34

www.bcn.cat/bibcollserola

Feb
13
Dj
Com fer un còmic de divulgació científica
Feb 13 @ 6:30 pm

Com fer un còmic de divulgació científica, amb Miriam Rivera Iglesias, divulgadora i creadora de Biomiics.

En aquesta sessió aprendrem a fer servir el llenguatge del còmic per transmetre un concepte científic.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/33524/com-fer-un-comic-de-divulgacio-cientifica