Agenda

març
13
Dv
Donem Veu // AJORNAT
març 13 @ 8:00 pm

Concert: Donem Veu, amb Núria Valls (veu) i Albert Casanova (guitarres i veu) // AJORNAT

Universos i músiques escollides amb cura, que reflecteixen la història, les inquietuds i l’evolució del pensament envers el gènere i la vida. Un viatge a través de creadores, compositores i intèrprets de diferents èpoques, generacions i contextos històrics que ens parlen de l’existència, del sentir i de la quotidianitat de viure en pell de dona.

Espai Putxet
c/ Marmellà, 13

Activitat gratuïta

http://www.espaiputget.com/espectacles/msica/concert-donem-veu/

març
14
Ds
La veritat de les princeses // AJORNAT
març 14 @ 12:00 pm

Activitat infantil: La veritat de les princeses, amb Boia Teatre // AJORNAT

Un espectacle pensat per riure i trencar mites! Aquesta és la història d’una princesa en vaga, cansada que tothom li expliqui com ha de ser una   princesa com cal i que ha decidit explicar les veritats de les princeses. I és que… les princeses també es tiren pets! A més, després de l’espectacle farem un taller participatiu, on podreu elaborar el vostre titella amb material reciclat!

Espai Putxet
c/ Marmellà, 13

Espectacle infantil gratuït. Cal reservar plaça.

http://www.espaiputget.com/espectacles/espectacles-familiars/espectacle-infantil-la-veritat-de-les-princeses/

 

març
19
Dj
Consell de Barri extraordinari de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes // AJORNAT
març 19 @ 6:00 pm

Consell de Barri extraordinari de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes , dins del programa Decidim. Barcelona: decideix on invertir el pressupost al teu barri. // AJORNAT

Els Consells de Barri són els òrgans de participació ciutadana constituïts per resoldre les qüestions que afecten directament als barris i a les persones que hi viuen. També poden participar-hi totes les persones que vulguin aportar idees o demandes.

Lloc per decidir