Agenda

març
7
Ds
Dona et labora
març 7 @ 10:00 am

Ruta: Dona et labora, amb Meritxell Carreres, guia oficial de Catalunya.

Des de la Barcelona gremial, passant per l’època de les Indianes i durant tota la revolució industrial la feina de la dona es considerava accessòria i complementària. Des del barri del Raval fins el barri de Sant Pere milers de dones durant més de 700 anys van treballar igual que els homes patint discriminació salarial, segregació de les ocupacions i exaltació del treball masculí. Dona et Labora és un itinerari urbà que reivindica l’empremta laboral de les dones de Barcelona.

Centre Cívic L’Elèctric
Ctra. Vallvidrera a St. Cugat km 6.5

març
15
Dg
Excursió Montcada – Sant Andreu pel Rec Comtal.
març 15 @ 7:45 am

Sarrià Camina: Excursió Montcada – Sant Andreu pel Rec Comtal. Visita als ateneus de Sant Andreu.

Excursió desde Montcada a St. Andreu, passant pel Rec Comtal. Amb visita als ateneus de St. Andreu: Centre Catòlic de St. Andreu, la Lira, i els Catalanistes. Al nord de la ciutat, al barri de Vallbona, l’aigua del Rec Comtal baixa descoberta com ho feia segles enrere, i alguns veïns l’utilitzen encara per regar els horts. Aquest canal, que va estar actiu fins al segle XIX, va ser el principal subministrador d’aigua a Barcelona durant gairebé un mil·lenni. Avui, passejar a la seva vora és una autèntica delícia.

Teatre de Sarrià
c/ Pare Miquel de Sarrià, 8

Sortida lliure amb aportació voluntària per una ONG de St. Andreu

http://www.centredesarria.cat/agenda/temporary-title-16207/

març
19
Dj
Consell de Barri extraordinari de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes // AJORNAT
març 19 @ 6:00 pm

Consell de Barri extraordinari de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes , dins del programa Decidim. Barcelona: decideix on invertir el pressupost al teu barri. // AJORNAT

Els Consells de Barri són els òrgans de participació ciutadana constituïts per resoldre les qüestions que afecten directament als barris i a les persones que hi viuen. També poden participar-hi totes les persones que vulguin aportar idees o demandes.

Lloc per decidir