Agenda

Gen
29
Dt
Brossa i la màgia
Gen 29 @ 7:00 pm

Brossa i la màgia, a càrrec del Mag Hausson. Conferència acompanyada d’un audiovisual i de jocs de mans, relacionats amb diferents aspectes de l’obra de l’artista que permeten endinsar-se en el seu univers poeticomàgic.

Any Brossa 2019. Commemorem el centenari del naixement del poeta.

Biblioteca Clarà
c. Dr. Carulla, 22-24
Tel. 93 280 15 47

[email protected]

Mar
4
Dl
Cultiu i reproducció de plantes companyes
Mar 4 @ 2:30 pm – 4:30 pm

La biodiversitat a l’hort: Cultiu i reproducció de plantes companyes, a càrrec de Tarpuna Cooperativa. S’apropa l’estació més fructífera de l’any i hem d’encabir les diferents varietats de plantes que podrem començar a cultivar. La pol·linització és una qüestió clau de cara a aconseguir un major rendiment del nostre trosset de terra. En aquest taller aprendrem nocions sobre les relacions reproductives dels cultius.

Aquest hivern teniu l’oportunitat d’aprendre com s’organitza un conreu anual i quines són les associacions i relacions reproductives dels cultius a l’hort. Aquests tallers es fan conjuntament amb les famílies que participen al projecte d’Hort al Balcó i són extensibles a qualsevol usuari o usuària que hi tingui interès. Els tallers tindran una part teòrica i una part pràctica que es realitzarà a les taules de cultiu de les famílies, per tal de poder aplicar-hi els coneixements adquirits.

Centre Cívic Vil·la Florida
c. Muntaner 544
Tel.: 93 254 62 65

[email protected]

Preu: 13,79€ (2 hores)

Jun
8
Ds
L’hort amb els cinc sentits
Jun 8 @ 12:00 pm

Activitat familiar: L’hort amb els cinc sentits, amb L’Ortiga (Agricultura ecològica a Collserola).

Divertim-nos amb l’agricultura de proximitat! Jugarem amb els cinc sentits i aprendrem a reconèixer les diferents hortalisses i productes de temporada que es produeixen a la serra de Collserola. Gràcies als amics de L’Ortiga i els cultiu ecològics de Can Monmany hem preparat un seguit d’activitats i jocs col·laboratius on tocarem, veurem, olorarem, tastarem i descobrirem amb els menuts de casa el valor dels productes de l’hort i el treball del camp.

Espai Putxet
c/ Marmellà, 13

Activitat gratuïta. Cal reserva de plaça.

http://www.espaiputget.com/espectacles/espectacles-familiars/activitat-familiar-lhort-amb-els-cinc-sentits/