Agenda

Feb
7
Dv
Diversibilitats
Feb 7 @ 7:00 pm

Inauguració de l’exposició Diversibilitats, amb el fotògraf Alberto Marín, i concert acústic a càrrec de La de Nadie.

Un projecte de El Cataljeo, uTOpia Barcelona i la Fundació Esmen. Exposició fotogràfica al Pati, sobre un grup de persones que habiten una Llar Residencia.  Una reflexió de les seves mirades, i el fet de compartir un espai creatiu amb elles permet anar més enllà dels discursos establerts.

Acte de presentació del programa ESMEN&CULTURA, l’objectiu del qual és impulsar la  transformació social a través de l’art. La mostra retrata la vida d’un grup de persones que viu en una llar-residència.  L’esdeveniment culminarà amb un concert acústic a càrrec de La de Nadie i una copa de cava o refresc per a tots els assistents.

La Fundació ESMEN és una entitat sense ànim de lucre que promou la millora de la  qualitat de vida i la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.

L’exposició es pot visitar fins al 20 de febrer

Casa Orlandai
c/ Jaume Piquet, 23

https://casaorlandai.cat/activitat/inauguracio-de-lexposicio-diversibilitats/

 

Feb
10
Dl
El bolígrafo y yo
Feb 10 @ 7:00 pm

Exposició: El bolígrafo y yo, amb Yula Ivanovna.

L’artista bielorussa i multipremiada Yula Ivanovna establerta a Barcelona (2011) crea obres artístiques amb un simple bolígraf evolucionant-les cap a l’hiperrealisme. Aplicant noves tècniques com acrílics, resines, pa d’or, etc. crea unes obres a gran format amb moltíssima personalitat i úniques en el món de l’art.

Trobada amb l’artista, dissabte 15 de febrer a les 12 h

Del 10 al 29 de febrer

Centre Cívic Can Castelló
c/ de Castelló, 1

Entrada lliure

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/cancastello/p/29653/el-bolgrafo-y-yo

Feb
15
Ds
La leyenda del tiempo
Feb 15 @ 6:00 pm

Exposició: La leyenda del tiempo, de Bruna Avellaneda.

Fotografies, des de diferents perspectives i distàncies, dels mesos de l’any. A cada fotografia hi apareix una dona que representa cadascun dels 12 mesos de l’any, ja sigui amb simbologia, amb el paisatge de fons, etc.

Del 15 al 28 de febrer

Espai Jove Casa Sagnier
c/ Jardins d’Enric Sagnier