Dijous 18, abril 2024
13.5 C
Sant Gervasi
13.4 C
Sarrià

Agenda

oct.
11
Dv
Taller de pìntura sobre ceràmica
oct. 11 @ 10:00 – 12:00

Taller de pìntura sobre ceràmica

Un curs per iniciar-te a aquesta técnica, on no es requereixen coneixements previs de cerámica.

Aprendrem a pintar peces de ceràmica i porcellana, sota o sobre coberta. Podrás personalitzar els teus plats, safates etc… o preparar regals per els teus amics, al final del curs podràs endur-te les creacions cuites a casa. Conduit per Ana Tiana, pintora.

De l’11 de octubre al 13 de desembre

Taller d’Art
c/ Sagués, 35 baixos

www.tallerdart.net/talleres-monograficos/ceramica-2

des.
11
Ds
Per la Gràcia divina
des. 11 @ 10:00 – 13:00

Ruta per Barcelona: “Per la Gràcia divina”, amb Meritxell Carreres, guia oficial de Catalunya

Aquest és un itinerari que ens explica la transformació de Gràcia: de territori agrícola extra murs de Barcelona, però depenent de Barcelona, a la vil·la menestral i obrera de finals del segle XIX. Veurem com després de l’agregació de nou a Barcelona, de conviure i sobreviure a les convulsions anarquistes; de sobreviure a la guerra civil i a la postguerra Gràcia segueix mantenint l’esperit associatiu, comunal i de poble tot incorporant les “modernors” hipster i multicultural que ens envaeixen per tot arreu.

Centre Cívic L’Elèctric
carretera de Vallvidrera a Sant Cugat, km 6,5

https://cclelectric.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=40&a=507

Escultura Jardinets de Gràcia © Glòria Vilalta
febr.
14
Dl
Llibertat política i dominació en el segle XXI
febr. 14 @ 19:00

Cicle de conferències Reflexions a l’escola: Llibertat política i dominació en el segle XXI, amb Josep Lluís Martí.

Què distingeix la llibertat natural de la llibertat civil i política? Com podem ser lliures dins d’una comunitat política? Què és i com podem escapar de la dominació? Què vol dir autogovernar-se? Quines són les formes de dominació que prevalen avui, i en el futur immediat? Com ens afecten la globalització i la revolució digital? Com cal que defensem la nostra democràcia i la nostra llibertat?

Josep Lluís Martí és professor de filosofia del dret i política de la Universitat Pompeu Fabra. Llicenciat en dret (1997) i doctor en ciències polítiques (2004), i especialitat en filosofia, la seva recerca es desenvolupa amb una mirada interdisciplinària que combina aquests tres camps de coneixement i s’aplica als següents temes: teoria democràtica, democràcia global, democràcia deliberativa i participativa, tecnologia i governança, republicanisme, teoria constitucional i teoria penal. Ha estat Laurance Rockefeller Fellow del University Center for Human Values de la Universitat de Princeton (2008-2009), professor visitant de la Universitat de Richmond (2007) i Vicerector d’innovació de la Universitat Pompeu Fabra (2017-2021). És autor de diversos llibres, entre els quals, La república deliberativa (2006) i A Political Philosophy for Public Life, escrit juntament amb Philip Pettit (2010).

En línia, en directe, a través del canal Youtube de la Fundació Collserola

Inscripcions a: reflexions.fundaciocollserola.cat
Contacte: Tel. 93 417 53 73 · info@fundaciocollserola.cat

Organitza Fundació Collserola

set.
27
Dt
La exportación del sector químico español en Japón
set. 27 @ 19:00

Taula rodona: La exportación del sector químico español en Japón, amb Jorge Lasheras, Cristina Sabadell i José Ignació Pradas.

IQS School of Management
Via Augusta

Més informació:
https://www.iqs.edu/es/mesa-redonda-la-exportacion-del-sector-quimico-y-farmaceutico-espanolen-japon