Agenda

Nov
16
Dj
La maga Gisell al teatre de la Gleva
Nov 16 @ 8:30 pm

La Gleva Teatre presenta Dejavú, un espectacle de la maga Gisell amb objectes de la col·lecció Roca de Màgia.

Gisell és reconeguda a escala internacional per les seves performances en les quals destaca la seva originalitat, teatralitat, versatilitat i emoció. En la seva recerca i interès en l’art de l’il·lusionisme, Gisell s’ha format en diferents estils de la màgia i altres arts en països com Argentina, Xile, Mèxic i actualment viu a Espanya on s’especialitza en la màgia de prop de la mà del mestre català Gabi Pareras.

En aquesta ocasió, del 16 al 26 de novembre a La Gleva Teatre, estrena el seu espectacle d’il·lusionisme Dejavú on introduirà objectes de la Col·lecció Roca de Màgia. Es tracta d’objectes de finals del segle XIX que formen part del fons del Museu de Les Arts Escèniques.

En el 2014, va representar al Perú al congrés “Màgia Carib” (Veneçuela), on va ser reconeguda per la “Internacional Magicians Society” i per la presentació de la seva original i commovedora performance Sueños de Una Maga. Al febrer del 2015, Gisell decideix emprendre un nou repte en la seva carrera màgica, acompanyada del seu director escènic Mag Donava (Argentina) i competeix en el FLASOMAURUGUAI on va obtenir el segon premi en la categoria de Màgia Argumentada on fusiona la màgia, l’actuació i l’art no verbal (Manyaga). Al març del 2015, va representar al Perú en la I Trobada de Dones Il·lusionistes, esdeveniment que es va dur a terme a la ciutat de Quito (Equador) i que va reunir a les magues més representatives de Llatinoamèrica. Actualment presenta l’acte guanyador als congressos més importants d’Espanya.

Per a més informació: https://www.laglevateatre.com/

Feb
14
Dj
Don de les dones
Feb 14 @ 7:30 pm

Cicle: Llums de Bohèmia: Don de les dones, a càrrec de la Cia. Poker de Iaies. Dues iaies entren en acció… La màgia està servida d’una manera molt divertida: La Montserrat Escopinya i l’Albergínia Montserrat faran una demostració dels seus Dons… no son un moble vell, son una obra d’art treballada día a día amb molta paciència i alegria.” Crearan un ambient màgic on l’impossible esdevé possible.

Preu: gratuït

Centre Cívic Sarrià
c. Eduardo Conde, 22-42
Tlf: 93.256.27.20

ccsarria@qsl.cat · bcn.cat/ccsarria