Agenda

Set
20
Dj
Què fa moure els busos de Barcelona?
Set 20 @ 7:00 pm

Què fa moure els busos de Barcelona? A càrrec de Claudi Mans i Teixidó.

Reducció de la contaminació, estalvi energètic, biodièsel…, tot això s’amaga dins dels autobusos de la ciutat. Vine a aquesta xerrada i descobreix la importància de les noves tecnologies i de la ciència al transport públic!

Centre Cívic Vil·la Urània
c. Via Augusta, 102

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/26182/setmana-de-la-mobilitat-sostenible-que-fa-moure-els-busos-de-barcelona

Jun
8
Ds
2050: paisatges de Collserola modelats pel canvi climàtic,
Jun 8 @ 10:00 am

Caminada: 2050: paisatges de Collserola modelats pel canvi climàtic, amb Patrícia Rovira, biòloga, educadora ambiental i especialitzada en sostenibilitat.

Com pot afectar el canvi climàtic al paisatge actual, què podem fer per evitar-ho i per adaptar-nos-hi.. I si la temperatura puja 2 graus? i si deixa de ploure? i si augmenten els incendis? i si puja molta gent buscant aire net? Sortida interpretada per reflexionar sobre el futur del nostre entorn.

Coorganitzat amb el Consorci Parc de Collserola.

Activitat dins del II cicle d’agricultura de proximitat del districte de Sarrià – Sant Gervasi.

Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán
c/ Reis Catòlics, 16-34

Activitat  Gratuïta. Cal inscripció prèvia.

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vallvidreravazquezmontalban/p/29953/caminada-2050-paisatges-de-collserola-modelats-pel-canvi-climatic

L’hort amb els cinc sentits
Jun 8 @ 12:00 pm

Activitat familiar: L’hort amb els cinc sentits, amb L’Ortiga (Agricultura ecològica a Collserola).

Divertim-nos amb l’agricultura de proximitat! Jugarem amb els cinc sentits i aprendrem a reconèixer les diferents hortalisses i productes de temporada que es produeixen a la serra de Collserola. Gràcies als amics de L’Ortiga i els cultiu ecològics de Can Monmany hem preparat un seguit d’activitats i jocs col·laboratius on tocarem, veurem, olorarem, tastarem i descobrirem amb els menuts de casa el valor dels productes de l’hort i el treball del camp.

Espai Putxet
c/ Marmellà, 13

Activitat gratuïta. Cal reserva de plaça.

http://www.espaiputget.com/espectacles/espectacles-familiars/activitat-familiar-lhort-amb-els-cinc-sentits/