Divendres 02, juny 2023
16.2 C
Sant Gervasi
16.3 C
Sarrià

Agenda

juny
2
Dv
Història d’una deixalla
juny 2 @ 17:30

Teatre. Clown: Història d’una deixalla, amb Helena Codó de la companyia En Clau de Clown. Activitat inclosa en el Cicle de l’agricultura sostenible impulsat pel Districte de Sarrià- Sant Gervasi.

Història d’una deixalla explica la lluita d’una joguina que es nega a acceptar un destí manipulat per les lleis del mercat i que la condemna a convertir-se en deixalla. Una crida a la necessitat de preservar el medi ambient que a través de l’humor es posen de manifest valors com la consciència ecològica, la llibertat i el respecte.

Centre Cívic L’Elèctric
ctra. Vallvidrera a Sant Cugat, km 6,5

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lelectric/p/52362/histria-duna-deixalla-

De Montserrat, estel @ Teatre dels Caputxins de Sarrià
juny 2 @ 20:00

Teatre: De Montserrat, estel, de la Santa Companyia. Reinterpretació teatral pseudo musical de la llegenda de la Moreneta

Les muntanyes de Montserrat han estat esculpides per moltes generacions de picapedrers, que viuen i treballen en aquesta serra. Amb el temps, la roca ha pres unes formes extraordinàries. De Montserrat, estel, comença quan la Generalitat inicia un canvi en l’administració i gestió de la muntanya. Els habitants de Montserrat es veuen atrapats en un entramat de gent que van arribant a la muntanya. Ningú té en compte la seva opinió i en resposta, els picapedrers s’organitzen per defensar que la terra és per qui la treballa.

Gags, somnis frustrats, amors impossibles, baixos temporals, poesia, política i música s’uneixen en aquesta comèdia coral pseudo musical de La Santa Companyia que intenta reflectir irònicament la realitat de Montserrat.

Teatre dels Caputxins de Sarrià

Plaça Cirici Pellicer

Duració propera a les dues hores, dirigit a tots els públics.

Entrades anticipades: 9 €

Més informació:  De Montserrat, Estel – La Santa Companyia – Ticketic