Agenda

Nov
14
Dj
Joan Vinyoli
Nov 14 @ 7:00 pm

Vespertina: Joan Vinyoli, lectura de poemes i tertúlia amb Pep Solà i Mònica de Dalmau.

Caffè San Marco
Carrer Major, 62

 

La memòria a través de la fotografia
Nov 14 @ 7:00 pm

Càpsules vespertines: La memòria a través de la fotografia, amb Lourdes Delgado, fotògrafa professional i artística. Docent a Elisava i a l’IEFC, entre d’altres.

Molt sovint els nostres records acaben confosos amb les fotografies que en conservem: reconstruïm vivències, escenes, escenaris, persones… Però així com permeten fer-nos recordar moments que crèiem ja oblidats, també habiliten la falsificació de la història i dels mateixos records, i ens fan descobrir detalls als quals, fins aleshores, no havíem fet atenció.

Casa Orlandai
c/ Jaume Piquet, 23

Entrada amb consumició inclosa: 3 €

https://casaorlandai.cat/activitat/capsules-vespertines-la-memoria-a-traves-de-la-fotografia/

Nov
15
Dv
Detectius salvatges
Nov 15 @ 8:00 pm

l’imperdible dels divendres. Música: Detectius salvatges, amb Daniel Clavera, bateria, Albert Oliveres, teclats, i Santi Eizaguirre, veu i guitarra.

Una ocasió per escoltar en directe un trio de músics de la casa, amb noves cançons de Santi Eizaguirre, combinades amb temes dels seus discos anteriors. Històries que ens transporten a un imaginari galàctic i subversiu. Compromesos amb la cançó d’autor i les melodies de codi obert, Detectius Salvatges ens proposen un espectacle de proximitat que teixeix somriures i complicitats.

Casa Orlandai
c/ Jaume Piquet, 23

https://casaorlandai.cat/activitat/limperdible-del-divendres-detectius-salvatges/