Agenda

Gen
23
Dj
Alumbramiento
Gen 23 @ 7:00 pm

Cinema: Alumbramiento, direcció: Eduardo Chapero-Jackson.

Una família viu l’agonia de l’àvia, fet que reflecteix les diferents formes d’enfrontar-se a la mort. Protagonitzada per Mariví Bilbao, Cristina Plazas, Manolo Solo i Marta Belenguer, aquesta segona obra de Chapero-Jackson ha obtingut més de mig centenar de guardons, alguns de la categoria del Premi al Millor Curtmetratge Europeu al Festival de Venècia, Millor Curtmetratge per l’Acadèmia Europea de Cine, Millor Curtmetratge al Festival de Màlaga, Millor Curtmetratge al concurs de Version Española-SGAE, i ha estat premiat en festivals internacionals com els de Cracòvia, Puerto Rico i Dinamarca.

Durada: 15 minuts

Centre Cívic Vil·la Florida
c/ Muntaner, 544

Cicle de concerts joves
Gen 23 @ 8:00 pm

Cicle de concerts joves, amb l’Escola de Música Sant Gregori. Concert dels guanyadors del IV concurs de violí de Barcelona

Centre Cívic Pere Pruna
c/ Ganduxer, 130

Entrada lliure

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/perepruna

Gen
24
Dv
Tardes de patch
Gen 24 @ 6:00 pm

Tardes de patch. Si fas patchwork a casa i t’agradaria trobar-te amb altres persones que també en fan per compartir experiència i coneixements, no t’ho pensis i vine a Vil·la Urània a les “Tardes de patch”!

Aquestes estones no estan supervisades per professorat. Són sessions per a persones aficionades al patchwork que ja en tenen nocions.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29


http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/33583/tardes-de-patch