Agenda

Des
16
Dl
Modernisme
Des 16 @ 5:00 pm

Modernisme, amb Joan Astorch, llicenciat en Història de l’Art. Aula d’Extensió universitària CIC de la gent gran.

CIC, Auditori Joan XXIII
Via Augusta, 205. Edif. I.C. del CIC

Aforament limitat

Des
18
Dc
Love is in the Air
Des 18 @ 4:00 pm

Teatre social / el triangle inclusiu:  Love is in the Air. Un curs més, el col·lectiu de gent sense sostre de Sant Joan de Déu i els alumnes de secundària de l’Oak House presenten una nova obra de teatre realitzada conjuntament entre ambdós grups, amb les persones facilitadores del projecte Triangle Inclusiu.

Seguint amb la tasca educativa que es duu a terme al Centre i Teatre de Sarrià, El Triangle Inclusiu, que aquest curs arriba a la seva 5ª edició, es tracta d’un projecte que s’articula amb la voluntat de crear sinèrgies entre diferents col·lectius del barri de Sarrià mitjançant la creació d’una obra de teatre conjunta. Col·lectius que, per les seves diferències psicosocials, difícilment comparteixen espais. Un projecte que el jurat dels premis d’Aprenentatge i Servei l’ha situat com a una de les 30 millors iniciatives educatives del 2019 de l’estat espanyol.

Tanmateix, l’iniciativa pretén que es reflexioni sobre els temes “que ens inquieten i ens defineixen”, tal i com explica la Marta Fontanet, coordinadora del projecte. “Arribem a l’escena des de diferents orígens: les talleristes, els alumnes, i els integrants del col·lectiu en risc d’exclusió social. Dalt de l’escenari ens confonem per a ser persones que s’ajuden i aprenen. A fora, de públic, tothom hi és convidat. A partir de la mostra del nostre excercici de creació, engeguem un debat comunitari. Compartim experiències i aixamplem consciències. Posem el nostre petit gra de sorra per construir una comunitat més acollidora”.

Teatre de Sarrià
c/ Pare Miquel de Sarrià, 8

Entrada lliure