Dijous 23, març 2023
18.4 C
Sant Gervasi
18.1 C
Sarrià

Agenda

març
27
Dl
Psicofisiologia de l’estrès
març 27 @ 18:30

Conferència: Psicofisiologia de l’estrès, a càrrec de Benestar Emocional Comunitari del CAP Adrià

Conferència dins del cicle Benestar emocional. L’estrès és un procés psicofisiològic que té l’objectiu de mobilitzar recursos psicològics, físics i conductuals per fer front a les demandes internes o externes. En aquesta càpsula aprofundirem en l’impacte de l’estrès en la nostra salut i en les estratègies que podem utilitzar per prevenir-lo.

Centre Cívic Can Castelló
c/ Can Castelló, 1 – 7

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a partir del 13 de març

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/cancastello/p/48638/psicofisiologia-de-lestrs

abr.
19
Dc
Ansietat, a mi també em passa
abr. 19 @ 18:00

Ansietat, a mi també em passa

L’Escola Pia de Balmes ofereix la conferència “Ansietat, a mi també em passa” a càrrec de la psicòloga juvenil, Iris Pérez-Bonaventura. Serà el proper dimecres 19 d’abril a les 18h i en format presencial a l’Escola Pia Balmes (c/Balmes 208, Barcelona).

Iris Pérez-Bonaventura és psicòloga clínica especialista en salut mental en joves, adolescents i les seves famílies; i especialitzada en trastorns d’ansietat certificada per la Child Study Center de la Universitat de Yale. Actualment treballa en el servei de salut mental infanto-juvenil de l’Hospital Universitari Parc Taulí. També és professora associada de la Universitat Internacional de Catalunya i a la Universitat Autònoma.

En aquesta conferència ens ensenyaran tècniques per tal de controlar l’ansietat i també per prevenir-la. Alhora podrem gaudir de la presentació del llibre d’Iris Pérez-Bonaventura que porta el títol de la conferència:   “Ansietat, a mi també em passa”. Una bona manera de celebrar la Setmana de Sant Jordi! 

Escola Pia Balmes
c/ Balmes, 208

Inscripcions a la web de l’escola:
balmes.escolapia.cat