Divendres 31, març 2023
22.7 C
Sant Gervasi
23.7 C
Sarrià

Agenda

abr.
19
Dc
Conferència ‘Ansietat, a mi també em passa’ @ Escola Pia Balmes
abr. 19 @ 18:00

Conferència ‘Ansietat, a mi també em passa’

L’Escola Pia de Balmes ofereix la conferència per a famílies amb joves i adolescents, ‘Ansietat, a mi també em passa’, a càrrec de la psicòloga juvenil, Iris Pérez-Bonaventura. Serà el dimecres 19 d’abril, a les 18 h, en format presencial a l’Escola Pia Balmes (c/Balmes 208, Barcelona).

Iris Pérez-Bonaventura és psicòloga clínica especialista en salut mental en joves, adolescents i les seves famílies; i especialitzada en trastorns d’ansietat certificada per la Child Study Center de la Universitat Yale. Actualment, treballa en el servei de salut mental infantojuvenil de l’Hospital Universitari Parc Taulí. També és professora associada de la Universitat Internacional de Catalunya i a la Universitat Autònoma.

En aquesta conferència ens ensenyaran tècniques per tal de controlar l’ansietat i també per prevenir-la. Alhora podrem gaudir de la presentació del llibre d’Iris Pérez-Bonaventura que porta el títol de la conferència: Ansietat, a mi també em passa. Una bona manera de celebrar la Setmana de Sant Jordi! 

Escola Pia Balmes
c/ Balmes, 208

Inscripcions a la web de l’escola:
balmes.escolapia.cat