Agenda

nov.
27
Dg
Van arribar de nit
nov. 27 @ 18:00

Mostra de cinema espiritual: Van arribar de nit (vosc). Col·loqui posterior amb Eudald Vendrell, expresident de Justícia i Pau Barcelona.

‘Van arribar de nit’ rescata la història real de Lucía, l’únic testimoni en la matança dels jesuïtes a El Salvador. La tragèdia va esdevenir la matinada del 16 de novembre de 1989, en plena guerra civil salvadorenca, quan sis sacerdots jesuïtes, professors universitaris, i dues empleades van ser assassinats a la Universitat Centreamericana José Simeón Cañas (UCA) a San Salvador.

El primer que fa el govern és acusar la guerrilla del FMLN, però una testimoni presencial desmenteix la versió oficial. Es tracta de l’empleada de la neteja de la institució. Lucía ha vist als veritables criminals: els cossos de l’exèrcit. El seu testimoniatge serà clau per a esclarir la veritat i fer justícia, però a més a més canviarà per sempre la seva vida i la de la seva família.

Teatre de Sarrià
c/ Pare Miquel de Sarrià, 8

4€ | 2€ persones associades al Centre

Més info: http://www.teatredesarria.cat/programacio/mostra-de-cinema-espiritual-van-arribar-de-nit-vosc/

des.
1
Dj
Òpera Solidària
des. 1 @ 20:00

IV Concert d’Òpera Solidària, en benefici de la Fundació No Somos Invisibles.

El concert comptarà amb les actuacions altruistes de la soprano Katerina Estrada, el tenor Carlos Cosías, el baríton Manuel Mas i el contratenor Víctor Jiménez, acompanyats per el mestre Buforn al piano.

Teatre de Sarrià
c/ Pare Miquel de Sarrià, 8

Organitza: Pivote Marketing i Esselte

Entrades: 25 €

Venda anticipada d’entrades a: https://sarria.fila12.cat/Espectacle/ShowId/20746/iv-edicio-del-concert-dopera