Agenda

nov.
27
Dg
Van arribar de nit
nov. 27 @ 18:00

Mostra de cinema espiritual: Van arribar de nit (vosc). Col·loqui posterior amb Eudald Vendrell, expresident de Justícia i Pau Barcelona.

‘Van arribar de nit’ rescata la història real de Lucía, l’únic testimoni en la matança dels jesuïtes a El Salvador. La tragèdia va esdevenir la matinada del 16 de novembre de 1989, en plena guerra civil salvadorenca, quan sis sacerdots jesuïtes, professors universitaris, i dues empleades van ser assassinats a la Universitat Centreamericana José Simeón Cañas (UCA) a San Salvador.

El primer que fa el govern és acusar la guerrilla del FMLN, però una testimoni presencial desmenteix la versió oficial. Es tracta de l’empleada de la neteja de la institució. Lucía ha vist als veritables criminals: els cossos de l’exèrcit. El seu testimoniatge serà clau per a esclarir la veritat i fer justícia, però a més a més canviarà per sempre la seva vida i la de la seva família.

Teatre de Sarrià
c/ Pare Miquel de Sarrià, 8

4€ | 2€ persones associades al Centre

Més info: http://www.teatredesarria.cat/programacio/mostra-de-cinema-espiritual-van-arribar-de-nit-vosc/

nov.
28
Dl
Oh, Dear Sara
nov. 28 @ 20:30

El documental del mes: Oh, Dear Sara.

Un emotiu retrat de la Sara, la primera taxista d’Afganistan, una dona poderosa que trenca barreres patriarcals. Un testimoni d’una realitat que ja no existeix. La cineasta Patricia Franquesa captura la força d’una dona poderosa que trenca barreres en una societat marcadament patriarcal.

Teatre de Sarrià
c/ Pare Miquel de Sarrià, 8

3€ entrada general | Entrada lliure per persones associades al Centre

Més info: http://www.teatredesarria.cat/programacio/el-documental-del-mes-oh-dear-sara/

des.
3
Ds
Xixon de villa marinera a ciudad de cultura
des. 3 @ 13:00

Conferencia: Xixon, de villa marinera a ciudad de cultura, a càrrec d’Ana González Rodríguez, alcaldessa de Gijón.

A les 17 h, actuació coral i lliurament del Premi REC-BCN al millor curtmetratge documental, i projecció de curtmetratges.

Sala Polivalente del Centro Asturiano de Barcelona
c/ Rafols, 17

Més informació: www.centroasturianobarcelona.com