Agenda

Nov
14
Dj
Madame Mao. El poder desbocado
Nov 14 @ 7:30 pm

Petites Bambolines: Madame Mao. El poder desbocado, a càrrec de Fholiateatro.

“En la escuela del odio cabemos muchos, pero pocos llegamos a la cima.” Madame Mao, una dona molt intel·ligent i amb foc dins l’ànima, va ser la dona invisible de Mao Tse-Tung, considerat semi-déu de Xina, durant 38 anys. Rodejada d’una política militar masclista, paranoica i violenta, Madame Mao es contamina de la bogeria del poder i pateix greus conseqüències per això. Però n’hi ha més sobre Madame Mao, i amb aquesta obra explorarem la seva humanitat, innocència i il·lusions a través de la poètica i el treball corporal de l’actriu, deixant que danci i expressi a través del seu cos i fiscalitat els seus secrets més profuns.

Direcció: Palma Morena Greco
Interpretació: EréndiraCañedo L.

Petites Bambolines, un cicle de teatre de petit format, per als amants del teatre.Un cicle amb 5 propostes diverses i creatives de gran qualitat que ens oferiran diferents companyies teatrals, tan amateurs com de llarga trajectòria.Veniu a gaudir de la millor narració oral, de la comèdia, els monòlegs, la improvisació… Troba la teva proposta i gaudeix-ne!

Centre Cívic Vil·la Florida
c/ Muntaner, 544

 

Nov
15
Dv
Atemptats contra la seva vida
Nov 15 @ 6:00 pm

Teatre: Atemptats contra la seva vida, amb la Companyia les Fepipes.

“Atemptats contra la seva vida” gira entorn a la identitat individual i la seva deriva dins del sistema capitalista global. L’obra, escrita per Martin Crimp, presenta diverses escenes que aparentment no tenen cap més fil conductor que el nom d’un personatge absent: l’Anne. Ben aviat, però, descobrirem que les aparences ens han enganyat un cop més.

Centre Cívic L’Elèctric
Ctra. de Vallvidrera a Sant Cugat, km 6,5

Reina, avui moriràs
Nov 15 @ 6:30 pm

Teatre petit format: Reina, avui moriràs, a càrrec de Vada Retro Teatre.

Una empresària de les comunicacions molt poc escrupolosa, venjativa i dominant, que menteix quan li convé i mai permet que se la contradigui, organitza una trobada amb exfamoses a les quals ella ha destruït i vol seguir fent-ho. Les coses no li surten tal com ella espera i el que havia de ser una distracció maquiavèl·lica, es converteix en una tragèdia fora de control. Ningú compta que allà hi serà un cèlebre personatge que ajudarà a desembolicar tot l’entrellat, sobretot amb l’ajuda inestimable del públic. La Reina de la casa morirà, però l’assassí o assassina no se’n sortirà!.

Centre Cívic Can Castelló
c/ Can Castelló, 1-7

Activitat gratuïta.

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/cancastello/p/29612/reina-avui-morirs