Agenda

Gen
19
Dg
Els testimonis de Putin
Gen 19 @ 8:30 pm

Cinema / el documental del mes: Els testimonis de Putin, amb Docs Barcelona.

Com si es tractés de l’entrada a una nova era, el 31 de desembre de 1999 Rússia coneixia el seu nou i actual president: Vladímir Putin. Com va ser el seu ascens al poder? Com s’ha convertit en un dels polítics més influents i controvertits del panorama mundial? A través dels testimonis com el de l’antic secretari general de la Unió Soviètica Mikhaïl Gorbatxov, el primer president de Rússia, Borís Ieltsin o el mateix Putin, el director Vitaly Mansky explica la història sobre com l’actual president va ascendir al poder i ha mantingut la seva posició durant dues dècades.

Teatre de Sarrià
c/ Pare Miquel de Sarrià, 8

Preu entrada: 3 € / anticipada i taquilla

Entrada lliure /persones associades

enllaç: http://www.teatredesarria.cat/programacio/els-testimonis-de-putin-amb-docs-barcelona/

Gen
20
Dl
Fes-te la pel·lícula!
Gen 20 @ 6:30 pm – 8:30 pm

Inici taller gratuït:  Fes-te la pel·lícula! Cinematografia per a joves, amb Ginebra Raventós.

Taller destinat a joves creatius amb esperit cinematogràfic! Els joves, acompanyats per la dinamitzadora, duran a terme un projecte cinematogràfic. L’objectiu és acabar creant i realitzant un curtmetratge, ja sigui de ficció o documental, amb les eines que es tinguin a l’abast (mòbils, càmeres web, càmeres de vídeo…).

6 sessions

Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán
c/ Reis Catòlics, 16-34

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vallvidreravazquezmontalban/p/34011/taller-per-a-joves-fes-te-la-pellicula-cinematografia-per-a-joves