Agenda

Nov
2
Ds
Concert amb Myriam Swanson
Nov 2 @ 9:00 pm

FEMMés / Primer cicle de concerts sense intermediarios: Concert amb Myriam Swanson. Les artistes prenem la iniciativa, ens gestionem i ens organitzem creant equip amb personal tècnic i de comunicació, incidint d’aquesta manera en tots els aspectes relacionats amb la producció de FEMmés | Cicle de concerts sense intermediaris. Per això volem fer més i construïm aquesta experiència de treball compartida entre artistes, dones, des de l’admiració i el recolzament mutu. Dones que FEMmés, més enllà de mirar el públic que les mira. Dones que generen concerts i nous espais per la cultura. Dones i els homes amb qui treballen per crear noves maneres d’apropar-se a les seves músiques.

Magnolia és un quartet de jazz vellutat i rabiós amb un repertori de temes propis arrelats a la tradició. El seu disc This Joint’s Too Hip For Me és una pluja fresca de composicions pròpies i aromes antics. Un disc de jazz amb una temàtica que pren del blues la personalitat vocal i la ironia …. relacions fallides i torrades cremades de bon matí, errors difícils de no cometre… cry tomorrow, laugh today!… emoció i llibertat … funerals per l’amor romàntic tal i com el coneixem i alegria de l’amor real… de la vida amb els seus meravellosos conflictes. El seu primer disc “That’s a Plenty”, enregistrat en directe al Jamboree de Barcelona el 2015, és un disc d’esperit festiu i inundat pels paisatges de Broadway, on el cinema i el jazz es troben irremissiblement en un ambient tòrrid i sofisticat i va precedir la seva participació en la pel.lícula “The Chosen” d’Antonio Chavarrías … i aquesta és la flama que encén el repertori actual de temes propis com “To Send My Love” i “Get Out The Door” inicien el camí que el proper mes de febrer els portarà a la presentació de This Joint’s Too Hip For Me, una aventura amb el segell mític català Freshsound.

Myriam Swanson- veu
Francesc Capella- piano
Paco Weht – baix
Xavi Hinojosa – bateria

Teatre de Sarrià
c/ Pare Miquel de Sarrià, 8

Entrada individual: 15 euros anticipada/18 euros a taquilla
Abonament 2 concerts: 30 euros
Abonament 4 concerts: 50 euros
Entrades a preu reduït: 12,5 euros (socis, aturats, +65, -21)

Nov
3
Dg
Albert Bello & Oriol Saña Quartet
Nov 3 @ 7:30 pm

Albert Bello & Oriol Saña Quartet, música clàssica

Nota 79
c/ Vallirana, 79

 

Albert Bello & Oriol Saña Quartet

Nov
4
Dl
Doña Francisquita
Nov 4 @ 7:00 pm

ÒPERA ENTRE BAMBOLINES: Doña Francisquita, de A. Vives

Una història enginyosa basada en “La discreta enamorada” de Lope de Vega amb algunes de les melodies més famoses i celebrades del repertori.

Casa Orlandai
c/ Jaume Piquet, 23

Entrada: 4.50 €

Imatges, aspectes i visions de dona
Nov 4 @ 7:00 pm

Exposició: Imatges, aspectes i visions de dona, amb Meggi Pujols.

En diferents tècniques, des del dibuix amb llapis i carbonet als  treballs de monotips amb planxes de gelatina, pintura acrílica i tècnica mixta, l’exposició de Meggi Pujols mostra una àmplia interpretació diversa de la imatge de la dona. Des d’un estil figuratiu fins a la més  moderna i abstracta forma d’expressió. La temàtica va des de la dona com a icona de bellesa a la interpretació psicològica de la situació de la dona. El fet de trobar-se atrapada entre les seves obligacions vers la família, la feina i les seves pròpies necessitats.

De l’1 al 29 de novembre

Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán
c/ Reis Catòlics, 16-34

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vallvidreravazquezmontalban/p/31955/exposicio-imatges-aspectes-i-visions-de-dona

Priorat
Nov 4 @ 7:00 pm

Projecció del documental: Priorat (70’). Direcció: David Fernández de Castro. Producció: Lastor Media, Un Capricho de Producciones. El Priorat ha estat escenari d’un prodigi: una comarca en perill de mort s’ha convertit, en menys de vint anys, en una referència vitivinícola mundial gràcies a la col•laboració entre un grup de joves emprenedors vinguts de fora i els viticultors del territori. I els seus protagonistes, cellerers, agricultors i gent relacionada amb el món del vi, expliquen què és el que té d’especial aquesta terra. Perquè, com diu René Barbier, “el millor vi és el que té una història per explicar”.

Cinema lliure a la biblioteca. Aquesta tardor torna el cicle que uneix les biblioteques de Catalunya, Balears i Occitània. Un espai on intercanviar realitats de franc mitjançant els documentals produïts a cada territori de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània. Ja sigui a la platja o a les biblioteques, Cinema Lliure tot l’any.

Biblioteca Sant Gervasi
c/ Sant Gervasi de Cassoles, 85

Sala d’actes. Entrada lliure. Aforament limitat

Simfonia en blaus
Nov 4 @ 7:00 pm

Exposició: Simfonia en blaus, amb Rosa López.

És el concert que ens ofereix l’aigua, en el mar, amb les seves múltiples variants de colors, els marbrejats, l’escuma, les llums…. també en els estanys en harmonia amb les flors…

Del 4 al 22 de novembre

Centre Cívic Can Castelló
c/ Can Castelló, 1-7

Entrada lliure

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/cancastello/p/29653/simfonia-en-blaus

Nov
5
Dt
La màgia dels musicals
Nov 5 @ 5:30 pm

La màgia dels musicals, amb  Joan Casanovas. El violinista holandès Andre Rieu i l’orquestra Johann Strauss pugen el teló per oferir-nos 18 èxits musicals i portar l’escenari al nostre casal.

Casal de Gent Gran Sant Ildefons
c/ Marià Cubí, 111

Monstres i Mons-quatre
Nov 5 @ 5:30 pm

Sac de rondalles. Monstres i Mons-quatre, amb Mercè Rubí. Contes per fer passar la por. + 3 anys

Biblioteca Sant Gervasi
c/ Sant Gervasi de Cassoles, 85

Àrea infantil. Entrada lliure. Aforament limitat

Risc i seguretat a la muntanya
Nov 5 @ 5:30 pm

Xerrada: Risc i seguretat a la muntanya, amb Jordi Agustí, Grup Muntanyenc de Vallvidrera.

En aquesta xerrada parlarem de com actuar en cas d’accident a la muntanya. Aprendrem com funcionen els rescats d’alta muntanya i quins són els consells bàsics per prevenir qualsevol tipus d’accident.

Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán
c/ Reis Catòlics, 16-34

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vallvidreravazquezmontalban/p/32119/xerrada-risc-i-seguretat-a-la-muntanya

El teixit invisible
Nov 5 @ 7:00 pm

NOVEMBRE VIOLETA. Inaugura i debat de l’exposició: El teixit invisible.

Cuides? Ets cuidada? Us presentem una exposició sobre l’impacte de les cures a les nostres vides i en el nostre districte. Des d’una perspectiva feminista i enxarxades amb diferents projectes, reflexionem sobre com ens cuidem i sobre les condicions laborals en les què treballen moltes de les persones d’aquest àmbit en el nostre districte.

Casa Orlandai
c/ Jaume Piquet, 23

https://casaorlandai.cat/activitat/novembre-violeta-exposicio-el-teixit-invisble-la-revolucio-de-lefecte/

 

Nov
6
Dc
El mòbil i el núvol
Nov 6 @ 10:00 am

Utilitza el mòbil per poder guardar i organitzar els documents o els axrius que necessitis en qualsevol moment. Aula digital: El mòbil i el núvol.

Aprèn a sincronitzar de forma senzilla i segura

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/32130/el-mobil-i-el-nuvol

 

50 anys després de l’Apolo 11
Nov 6 @ 6:00 pm

Taula rodona: 50 anys després de l’Apolo 11. Commemorem aquesta fita amb una taula rodona on s’exposaran les implicacions històriques, científiques i tecnològiques que ha causat l’arribada a la Lluna.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/32009/arribada-a-la-lluna-taula-rodona-50-anys-despres-de-lapolo-11

La vida a través de les meves càmeres
Nov 6 @ 6:30 pm

Inauguració de l’exposició: La vida a través de les meves càmeres.

Descobrirem l’obra del Dr. Joan Miquel Quintilla, un veí del Putxet que va fotografiar bona part de la geografia catalana i espanyola de principis del segle XX amb les seves càmeres. La mostra recull una selecció del seu extens arxiu fotogràfic de més de 100.000 fotografies i es centrarà en la ciutat de Barcelona, mostrant una ciutat viva i plena d’oficis, on els personatges del carrer són els protagonistes. Els seus treballs també son testimoni d’antigues tècniques de reproducció fotogràfica, com la tricromia o la goma bicromatada.

La mostra podrà ser visitada fins el 29 de novembre.

Espai Putxet
c/ Marmellà 13

Migracions a causa del canvi climàtic
Nov 6 @ 7:00 pm

LES VEUS DE LA REPÚBLICA: Migracions a causa del canvi climàtic, amb Pep Cabanyol, periodista i president de SICOM.

L’escalfament global provoca fenòmens meteorològics extrems. En determinades zones del planeta, això es tradueix en condicions de vida molt severes que desembocaran en grans migracions de població. És el que es coneix com a migracions climàtiques. Un tema de gran actualitat, i que hi haurà l’ocasió de debatre sobre com aquest fet pot fer canviar la distribució i la forma de viure de les poblacions al planeta.

Organitza. Assemblea 15M de sarrià-Sant Gervasi

Casa Orlandai

c/ Jaume Piquet, 23

https://casaorlandai.cat/activitat/les-veus-de-la-republica-migracions/

Organitza: 15M

Melingo
Nov 6 @ 9:00 pm

Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: Melingo.

Alerta, amants del tango (o dels showmen de pura raça), perquè aquest any al festival s’hi estrena Daniel Melingo, un músic que s’ha erigit en un dels tangueros més excèntrics, inclassificables i heterodoxos dels últims 20 anys. Format en el rock argentí dels anys 80, Melingo ha aportat bastant més d’un gra de sorra en l’obertura de nous horitzons per a la música d’Ástor Piazzolla i Carlos Gardel.

Amb una posada en escena fabulosament teatralitzada i un magnetisme a l’abast només dels més grans, Melingo arriba a Barcelona disposat a desenterrar l’or que s’amaga en discos com Maldito tango i Linyera però, sobretot, a presentar-nos els atreviments del que és, fins ara, el seu últim treball, Anda.

Luz de Gas
c/ Muntaner, 246

Entrades: 24/30 €

Nov
7
Dj
Música amb nadons i en família
Nov 7 @ 5:00 pm – 6:00 pm

Música amb nadons i en família, amb TATA INTI. La música és ritme, emoció, paraula, melodia, harmonia. La música ofereix múltiples beneficis sensorials i de descoberta, ens fa sentir estimats i estimades i convida al desenvolupament, la descoberta i la creativitat.

Dijous del 7 al 14 de novembre, de 17 a 18 h

Per a infants d’1 a 3 anys.

Centre Cívic Can Castelló
c/ Can Castelló, 1-7

Preu: 9,95 € (1 adult + 1 o 2 infants)

Inscripcions presencials

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/cancastello/p/30839/msica-amb-nadons-i-en-famlia

La petita serenata nocturna
Nov 7 @ 6:00 pm

Música de cambra: La petita serenata nocturna. Espectacle familiar amb Barcelona Clàssic

Centre Cívic Pere Pruna
c/ Ganduxer, 130

Entrada lliure

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/perepruna/p/32323/la-petita-serenata-nocturna

Manteta a punt per l’hivern
Nov 7 @ 6:00 pm

Estones entre fils: Manteta a punt per l’hivern, amb Lalanalú. Anima’t a teixir la manta de ganxet perfecta. T’ensenyarem punts amb textura i volum i com aplicar-los per teixir les mantes i cobertors que et doni la llana.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/32200/estones-entre-fils-manteta-a-punt-per-lhivern

Anticipa’t al Nadal
Nov 7 @ 6:30 pm – 8:30 pm

Taller cuina: Anticipa’t al Nadal, amb Lamammaalicia Planeja el teu menú nadalenc amb antelació, no el deixis per l’últim moment. En aquest taller prepararem aperitius, un plat principal i postres amb un toc innovador per fer inoblidable aquesta celebració.

Centre Cívic Can Castelló
c/ Can Castelló, 1-7

Preu: 19,89 €  Suplement : 10 €

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/cancastello/p/20793/anticipat-al-nadal

Superant la ciència ficció. On anem? Sostenibilitat
Nov 7 @ 7:00 pm – 8:30 pm

Cicle de xerrades-tallers per a joves: Superant la ciència ficció. On anem? Sostenibilitat, amb Carlos Hernández Sánchez, de Reflexes SCCL. Inundacions, tempestes, desforestació, desertificació, canvi climàtic, crisi alimentària… Diuen que el món explota. Què podem fer? Vine a compartir els teus neguits, a debatre sobre el futur del nostre planeta, a proposar solucions i a plantar la teva llavor.

Per a joves a partir de 16 anys

Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán
c/ Reis Catòlics, 16-34

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vallvidreravazquezmontalban/p/32085/activitats-per-a-joves