Agenda

Nov
6
Dc
La vida a través de les meves càmeres
Nov 6 @ 6:30 pm

Inauguració de l’exposició: La vida a través de les meves càmeres.

Descobrirem l’obra del Dr. Joan Miquel Quintilla, un veí del Putxet que va fotografiar bona part de la geografia catalana i espanyola de principis del segle XX amb les seves càmeres. La mostra recull una selecció del seu extens arxiu fotogràfic de més de 100.000 fotografies i es centrarà en la ciutat de Barcelona, mostrant una ciutat viva i plena d’oficis, on els personatges del carrer són els protagonistes. Els seus treballs també son testimoni d’antigues tècniques de reproducció fotogràfica, com la tricromia o la goma bicromatada.

La mostra podrà ser visitada fins el 29 de novembre.

Espai Putxet
c/ Marmellà 13

Nov
14
Dj
La memòria a través de la fotografia
Nov 14 @ 7:00 pm

Càpsules vespertines: La memòria a través de la fotografia, amb Lourdes Delgado, fotògrafa professional i artística. Docent a Elisava i a l’IEFC, entre d’altres.

Molt sovint els nostres records acaben confosos amb les fotografies que en conservem: reconstruïm vivències, escenes, escenaris, persones… Però així com permeten fer-nos recordar moments que crèiem ja oblidats, també habiliten la falsificació de la història i dels mateixos records, i ens fan descobrir detalls als quals, fins aleshores, no havíem fet atenció.

Casa Orlandai
c/ Jaume Piquet, 23

Entrada amb consumició inclosa: 3 €

https://casaorlandai.cat/activitat/capsules-vespertines-la-memoria-a-traves-de-la-fotografia/

Des
2
Dl
La força fràgil
Des 2 @ 7:00 pm

La força fràgil, amb Patricia Esteve.

La força fràgil és una exposició fotogràfica formada pels retrats de les noies que entrenen boxa cada setmana. Una sèrie d’imatges que volen copsar la fragilitat i la força d’aquestes joves davant els reptes que suposa viure en un suburbi on la violència és un dels elements habituals.

Amb aquestes fotos, es vol reflexionar sobre la realitat que tantes noies han d’afrontar cada dia i la importància d’organitzacions locals que treballen per la comunitat.

Centre Cívic Vil·la Florida
c/ Muntaner, 544

Des
18
Dc
Fotografies de Joan Miquel i Quintilla
Des 18 @ 7:00 pm

Exposició: Fotografies de Joan Miquel i Quintilla.

Del 18 2019 desembre a 30 gener 2020

Centre Cívic Sarrià
c/ Eduard Conde, 22-42