Agenda

abr.
23
Dv
Sant Jordi al Farró
abr. 23 @ 10:00 am

Sant Jordi al Farró

Celebració de la Festa de Sant Jordi amb parades d’artesans i les de l’associació de veïns. Concurs de dibuix “DIBUIXA EL TEU SANT JORDI” amb participació de les escoles i el Casal Infantil Vil·la Urània.

17 a 20 h: Micro Obert per fer lectures “COMPARTEIX EL TEU LLIBRE”: Porta el teu llibre de capçalera o la teva creació literària i comparteix-ne un fragment amb els veïns del Farró, amb Vil·la Urània.

Contacontes. Presentació del llibre “LA CIENTÍFICA DEL PUTXET I EL FARRÓ” de la Clara Trucco.

Hi haurà Interpretació en llengua de signes pels actes de la tarda.

Plaça Mañé i Flaquer

Organitzat per l’AV i Comissió de Festes del Barri del Farró

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/40817/micro-obert-comparteix-el-teu-llibre

 

abr.
24
Ds
Interferències
abr. 24 @ 1:00 pm – 2:00 pm

Barcelona Districte Cultural: Interferències.

Un grup de 5 individus conviu en un espai incert en el qual un teixit de sons i moviments percussius conformen l’essència del seu llenguatge. La calma que fins llavors regeix l’escena es veu coartada per l’aparició inesperada d’un element misteriós. Els vincles perillen, les relacions es qüestionen i la unitat de el grup arriba a trontollar. Interferències és una obra que reflexiona sobre la comunitat i les connexions interpersonals, i com la individualitat és una part essencial de l’engranatge que conforma el col·lectiu.

Centre Cívic Sarrià
c/ d’Eduardo Conde, 22

Gratuït, amb cita prèvia. Espectacle programat dins del Barcelona Districte Cultural

abr.
28
Dc
Comas Solà i Mart
abr. 28 @ 6:00 pm

Comas Solà i Mart. El vist i l’imaginat, Ricard Martínez, soci i ex-President d’Aster

El 1937 es va celebrar a Paris una exposició internacional aprofitant la inauguració del “Palais de la Découverte”, important museu de la ciència de la capital francesa.  A Comas i Solà, llavors un dels principals observadors planetaris del moment, els organitzadors francesos li van demanar la seva participació, Amb les dificultats bèl·liques inherents que en aquell moment es vivien a Espanya, Comas va enviar 6 dibuixos pastel que es van exposar en el Grand Palais. En la conferència , entre altres coses , es comentaran aquests 6 dibuixos de Mart, enfatitzant, a la llum dels coneixements actuals el contrast entre “el vist” per Comas i “l’imaginat” pels seus espectadors… i pel propi Comas.

Activitat en línia

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/40760/comas-sola-i-mart-el-vist-i-limaginat

abr.
29
Dj
Te i tricot
abr. 29 @ 6:00 pm – 7:30 pm

Te i tricot

Si t’agrada tricotar amb ganxet o fent mitja i vols conèixer gent amb la mateixa afició per compartir idees, projectes o simplement passar l’estona, no dubtis a venir a les tardes de tricot. En aquesta sessió farem el muntatge de la poesia col·laborativa amb totes les paraules rebudes per la novena edició de Barcelona poesia

En aquestes sessions ens acompanyarà la LadyCrochet

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/33635/te-i-tricot