Agenda

Jul
18
Dj
De tu a tu
Jul 18 @ 7:00 pm

Música: De tu a tu. Formació: Gerard Español a la guitarra i la veu, Joan Giralt a la guitarra i la veu, Oriol Piqué al baix, Pau Oliva al teclat i Jordi Fàbregas a la bateria.

De Tu a Tu és un grup que sorgeix de les ganes de reproduir temes propis en acústic i també algunes versions en català i en anglès. Una formació musical molt propera a qui agrada entrar en la complicitat del públic. Com el nom indica, de tu a tu, una cosa senzilla plena d’il·lusió per la música i per la vida en general, amb més d’una setantena de concerts en la seva trajectòria artística, passant per multituds de sales i locals de tot Catalunya.

Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán
c/ Reis Catòlics, 16-34

Activitat gratuïta

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vallvidreravazquezmontalban/p/31091/de-tu-a-tu

Jul
20
Ds
Passejada pels entorns del Tibidabo
Jul 20 @ 9:00 am

Passejada pels entorns del Tibidabo, a càrrec de l’Associació Collserola Verda.

Itinerari circular d’uns 8 quilòmetres que fa la volta a la muntanya del Tibidabo i que permet gaudir del contrast entre el vessant frondós i l’obaga plena de fonts i d’espais tan frescals com  la reserva natural de la font groga, i el vessant barceloní amb les vistes cap a la ciutat i el mar.

Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán
c/ Reis Catòlics, 16-34

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vallvidreravazquezmontalban/p/31094/caminada-passejada-pels-entrons-del-tibidabo