Agenda

set.
29
Dt
Audiència Pública de l’Estat del Districte
set. 29 @ 6:30 pm

Es convoca la sessió ordinària no presencial de l’Audiència Pública de l’Estat del Districte, que amb motiu de l’actual situació sanitària derivada de l’afectació del Covid-19 i d’acord amb el que estableix la normativa sanitària vigent, amb limitació de reunions de més de 6 persones, es celebrarà sense presencia ciutadana, i que tindrà lloc a la Sala de plens de la seu del Districte. La sessió es podrà seguir en directe tant per streaming a través de la plataforma decidim.barcelona com des de la pàgina web del Districte: https://ajuntament.barcelona.cat/sarria-santgervasi/ca

Tenint en compte el caràcter públic de la sessió, tot i que les veïnes i veïns de públic no hi podran assistir presencialment, sí podran formular les seves sol·licituds d’intervenció fins a 24 hores abans de la sessió (fins a les 17.30 h. del dia 28 de setembre) mitjançant la plataforma decidim.barcelona, quin enllaç és el següent, i quines sol·licituds seran contestades durant la sessió per part del govern del Districte:
https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-sarriasantgervasi/f/4032/meetings/3672

Seu del districte de Sarrià-Sant Gervasi
plaça del Consell de la Vila, 7

oct.
2
Dv
Zog, dracs i heroïnes
oct. 2 @ 5:30 pm

Petit cineclub: Zog, dracs i heroïnes.

Zog és un drac que va superant els obstacles amb què es troba gràcies a l’amistat d’una princesa que l’ajuda i li fa entendre que no han de ser el que el món espera d’ells. Una història acompanyada de quatre curts protagonitzats per nenes valentes i imaginatives.

Edat recomanada: a partir de 3 anys.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/34327/petit-cineclub-zog-dracs-i-herones

Tardes de patch
oct. 2 @ 6:00 pm

Tardes de patch. Si fas patchwork a casa i t’agradaria trobar-te amb altres persones que també en fan per compartir experiència i coneixements, no t’ho pensis i vine a Vil·la Urània a les “Tardes de patch”!

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/33583/tardes-de-patch