Agenda

oct.
23
Dv
Homenatge a Emili Pujol
oct. 23 @ 7:00 pm

Entorn de la guitarra, concert: Homenatge a Emili Pujol, amb Maria Ribera Gibal.

Un recorregut per la vida i la musica d’Emili Pujol de la mà de la guitarrista Maria Ribera. D’una forma pedagògica i divertida el públic de totes les edats podrà descobrir qui fou aquest guitarrista internacionalment conegut. Tot plegat coincideix en el context dels 40 anys de la seva mort.

Inauguració de l’exposició documental: Emili Pujol

Aquesta exposició està especialment pensada per mostrar les diferents etapes de la vida d’aquest guitarrista lleidatà. Les vitrines ens descobriran un material curiós a la vegada que ens explicaran el camí que va seguir Pujol per esdevenir un músic internacionalment reconegut i molt valorat.

Centre Cívic Pere Pruna
c/ Ganduxer, 130

Activitat gratuïta. Cal reservar entrada telefonant o per internet (obrim la reserva de places una setmana abans de l’activitat)

Enllaç al web: https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/perepruna/p/38219/homenatge-a-emili-pujol#

nov.
5
Dj
Treballem per una energia sostenible
nov. 5 @ 7:00 pm

Exposició: Treballem per una energia sostenible, a càrrec de la Diputació de Barcelona.

Aquesta exposició vol donar a conèixer les actuacions sobre estalvi i eficiència energètica que es poden dur a terme individualment en àmbits com l’ús d’electrodomèstics, la il·luminació, la climatització i el transport per a reduir les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic.

Exposició inscrita en el marc del Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia, promogut per la Unió Europea i que involucra les autoritats locals i la seva ciutadania en la lluita contra el canvi climàtic.

Del 5 al 27 de novembre

Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán
c/ Reis Catòlics, 16-34

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vallvidreravazquezmontalban/p/31955/exposicio-treballem-per-una-energia-sostenible