Agenda

gen.
29
Dv
Entre el romanticisme i la música espanyola
gen. 29 @ 8:00 pm

Concert: Entre el romanticisme i la música espanyola, amb Sara Rojo (violí) i Miguel Marín (guitarra).

En aquest programa gaudirem d’una perspectiva enfocada a la transició entre el romanticisme i la música espanyola dintre del gènere de la música de saló. Una música pensada per ser interpretada en un entorn íntim, on les subtileses de la música afloren amb més naturalitat. Els compositors triats van dedicar gran part de la seva carrera artística a escriure música d’aquest gènere, i és gràcies a aquesta gran experiència que són capaços de transmetre l’essència estilística pròpia de la seva època sense la necessitat de recórrer a un format grandiós.

Espai Putxet
carrer Marmellà 13

Gratuït. Cal reservar entrada. Aforament limitat

Accès a la web: http://www.espaiputget.com/espectacles/msica/concert-entre-el-romanticisme-i-la-musica-espanyola-2021/

febr.
4
Dj
Ciudadano Kane
febr. 4 @ 7:00 pm

Cinefòrum: Projecció del film Ciudadano Kane, Valeria Pedrosa.

Considerada una de les gran obres mestres de la història del cinema, Ciudadano Kane va ser  l’òpera prima del geni Orson Welles, el qual va demostrar una perícia tècnica i una capacitat innovadora mai abans vista. Protagonitzada pel mateix Welles, la pel·lícula ens mostra la vida de Charles Foster Kane, personatge basat en el magnat de la premsa William Randolph Hearst, així com en el mateix director del film.

En aquest cinefòrum proposem la projecció de la pel·lícula i el seu posterior debat, per comprendre i reflexionar sobre els motius que van provocar tal controvèrsia durant la seva producció. També coneixerem millor la figura del seu director i parlarem sobre els motius que el van portar fins a l’Olimp del cinema.

Espai Putxet
carrer Marmellà 13

Gratuït. Amb reserva prèvia. Aforament limitat.

http://www.espaiputget.com/espectacles/cinema/cineforum-ciudadano-kane/