Agenda

juny
19
Ds
La Guerra Civil fora de la Vila: L’eix Pedralbes – Bonanova
juny 19 @ 10:00 am – 12:00 pm

Itineraris d’història: La Guerra Civil fora de la Vila: L’eix Pedralbes – Bonanova

Punt de trobada: Casa Orlandai.

Casa Orlandai
c/ Jaume Piquet, 23

Preu: 10,33 €

Enllaç: aquí

La Guerra Civil a Barcelona
juny 19 @ 11:30 am – 1:30 pm

Itinerari cultural: La Guerra Civil a Barcelona, a càrrec de Viaje a la Barcelona Secreta. Una passejada on rebobinarem fins l’any 1936 per tal d’entendre un conflicte bèl·lic que va esclatar arran de les diferències ideològiques arrossegades des de l’entrada en l’Edat Moderna i que va ser l’avantsala del món contemporani.

Centre Cívic Sarrià
c/ d’Eduardo Conde, 22

 

juny
30
Dc
La vida rural de Collserola
juny 30 @ 6:00 pm

Xerrada: La vida rural de Collserola. Històries de vida a les masies del nostre entorn, amb Eugeni Casanova Solanes. La serra de Collserola representa una illa de natura amb boscos i torrents, carenes i valls, fonts i fauna a tocar de l’asfalt de Barcelona.

A part del seu patrimoni natural, destaca el seu patrimoni cultural amb més de 150 masies, algunes de les quals estan habitades des de fa més de quatre segles. Els protagonistes d’aquest paisatge humà són masovers i propietaris que han vist condicionada la seva manera de viure per l’entorn natural que els rodeja i per les transformacions que s’hi han anat produint al llarg dels segles.

Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán
c/ Reis Catòlics, 16-34

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vallvidreravazquezmontalban/p/41485/xerrada-divulgativa-la-vida-rual-de-collserola

Activitat gratuïta, cal inscripció prèvia a: ccvazquezmontalban.inscripcionscc.com