Agenda

maig
26
Dj
Amigurumis de bosc
maig 26 @ 18:00

Amigurumis de bosc, amb Lalanalú.

Cada any organitzem un concurs d’amigurumis, aquest any l’Amiboscurumi, dedicat al bosc. Nosaltres teixirem l’Ós Bru, un ós dels Pirineus en perill d’extinció. En aquesta activitat  començarem a teixir-ho i et donarem pautes perquè puguis continuar-lo a casa. Nivell Intermedi. És necessari saber teixir anell màgic, cadeneta, punt baix, augments i disminucions.

Material necessari: Ganxet de 4 mm i fil per a la mateixa agulla de 4,5 mm.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/46261/estones-entre-fils-amigurumis-de-bosc

maig
27
Dv
Tardes de patch
maig 27 @ 18:00

Tardes de patch

Si fas patchwork a casa i t’agradaria trobar-te amb altres persones que també en fan per compartir experiència i coneixements, no t’ho pensis i vine a Vil·la Urània a les “Tardes de patch”! Aquestes estones no estan supervisades per professorat. Són sessions per a persones aficionades al patchwork que ja en tenen nocions.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/39793/tardes-de-patch

juny
4
Ds
“Teràpia” teixiril 
juny 4 @ 17:00

“Teràpia” teixiril 

Som un grup de teixidores que es va crear en plena pandèmia. Ens reuníem cada setmana online, però ara ens podem reunir a Vil·la Urània de forma presencial. Ens agrada teixir de tot, tant fem ganxet, com mitja, com macramé… Ens agrada reunir-nos les tardes de dissabte per compartir la nostra afició i aprendre noves tècniques de teixir.

Tothom que vulgui venir a passar una estona amb nosaltres serà molt ben rebuda. No hi ha res com teixir en companyia i si compartim un cafè millor.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/44845/terapia-teixiril