Agenda

oct.
22
Dv
Cinefòrum
oct. 22 @ 6:00 pm

Cinefòrum. A càrrec del Grup Iguana.

El Col·lectiu Iguana, un grup de veïns amants del cinema d’autor, ens proposen una trobada mensual per visionar col·lectivament una pel·lícula. T’hi apuntes?

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/35096/cineforum

oct.
25
Dl
Jaume Plensa – Pots sentir-me? 
oct. 25 @ 6:00 pm

Cinema lliure a la biblioteca, projecció de: Jaume Plensa – Pots sentir-me? 

Pots sentir-me? se submergeix en l’obra i la personalitat de l’escultor Jaume Plensa, un dels artistes en actiu més rellevants del panorama mundial, i reflexiona sobre els mecanismes que condueixen a la creació artística, les preguntes que sorgeixen en enfrontar-nos-hi i sobre com l’art pot transformar la nostra manera de veure i ser al món..

Biblioteca de Sant Gervasi – Joan Maragall
c/ Sant Gervasi de Cassoles, 85

El Retorn. La vida després de l’ISIS
oct. 25 @ 8:30 pm

El documental del mes: El Retorn. La vida després de l’ISIS (VOSC)

Després de viatjar per festivals d’arreu del món, el proper mes d’octubre arriba a sales El retorn: la vida després de l’ISIS. «Apassionant, compassiva, essencial» (Variety), narra la història íntima d’un grup de dones occidentals atrapades pel seu passat com a membres de l’ISIS que clamen per l’oportunitat de reconstruir les seves vides a casa seva.

Shamima Begum (Regne Unit) i Hoda Muthana (EUA) van marxar dels seus països d’adolescents, manipulades per la propaganda terrorista i l’odi de les xarxes socials. La seva partença va omplir titulars d’arreu del món; ara, la seva lluita per tornar a casa ha tornat a envair-los, generant un debat que encén passions a occident.

Teatre de Sarrià
c/ Pare Miquel de Sarrià, 8

Entrades: 3€ / entrada lliure per persones associades al Centre de Sarrià

Més informació: http://www.teatredesarria.cat/programacio/el-documental-del-mes-el-retorn-la-vida-despres-de-lisis-vosc/

Entrades: sarria.fila12.cat

oct.
28
Dj
Cineknitting
oct. 28 @ 6:00 pm

Cineknitting: amb llicència per tricotar!

Us proposem venir a veure una pel·lícula i que ho feu com a casa, fent mitja o ganxet. Poseu-vos còmodes i tricoteu mentre gaudiu d’un bon cinema i una bona companyia.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/33633/cineknitting-amb-llicencia-per-tricotar