Audiència pública de l’estat del Districte

0
Quan:
24 novembre, 2020 @ 6:30 pm Europe/Madrid Franja horària
2020-11-24T18:30:00+01:00
2020-11-24T18:45:00+01:00

Es convoca l’Audiència Pública de l’estat del districte de Sarrià-Sant Gervasi, que tindrà lloc a la seu del Districte, plaça Consell de la Vila núm. 7.

A causa de la pandèmia del covid-19, es veuen afectades tant la assistència presencial a la sessió, com la forma de poder participar-hi, per això, la sessió serà retransmesa i es podrà seguir en directe tant per streaming a través de la plataforma decidim.barcelona com des de la pàgina web del Districte, on es podrà seguir l’Audiència a distància.

Hi haurà un nombre limitat d’una part de membres del Consell del Districte que hi assistirà presencialment a la sessió, però no hi podran assistir presencialment les veïnes i veïns de públic, les quals podran formular les seves sol·licituds d’intervenció fins a 24 hores abans de la sessió (fins a les 18.30 h. del dia 23 de novembre) mitjançant l’esmentada plataforma decidim.barcelona

En l’actual context sanitari, es pot participar a través dels següents canals:
1. Digitalment i de forma anticipada, deixant escrita la pregunta o petició a la sessió de l’audiència pública (Enllaç extern) a través dels comentaris, fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Per poder formular les preguntes cal tenir un perfil d’usuària a decidim.barcelona. Obrir-lo és molt fàcil (consulta com registrar-se).
2. Digitalment intervenint en directe a l’Audiència per exposar les preguntes, queixes o propostes que es volen plantejar. Per participar en directe digitalment, cal inscriure’s al següent enllaç (Enllaç extern) fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Durant les 24 hores anteriors a l’Audiència s’enviarà per correu electrònic l’enllaç per poder participar en directe. En cas que les peticions d’intervenció en directe no permetin una connexió de qualitat, se seguirà l’ordre de recepció de la sol·licitud.
Així mateix s’informa que:
1. l’Audiència serà retransmesa en streaming a través de la web del Districte de Sarrià Sant Gervasi
2. I s’envia l’enllaç de la plataforma decidim.barcelona:
https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-sarriasantgervasi/f/4032/meetings/3932

Seu del Districte
plaça Consell de la Vila, 7

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.