Diumenge 03, desembre 2023
12.5 C
Sant Gervasi
12.4 C
Sarrià

Consell Plenari Districte Sarrià – Sant Gervasi 21 desembre 2021

0
Quan:
21 de desembre de 2021 @ 19:00 Europe/Madrid Franja horària
2021-12-21T19:00:00+01:00
2021-12-21T19:15:00+01:00

Consell Plenari Districte Sarrià – Sant Gervasi 21 desembre 2021, sessió ordinària semi presencial i per videoconferència.

Ordre del dia:

1. Aprovació, si escau, de l’acta de la sessió ordinària del Consell Plenari del Districte, de 13 d’octubre de 2021.
2. Part informativa
3. Part decisòria
4. Part d’impuls i control. Precs i Preguntes
5. Declaració institucional: El Consell Plenari de Sarrià – Sant Gervasi acorda: Primer.-Felicitar el Centre Excursionista de Gràcia per els seus 100 anys d’història, així com pel seu establiment i la seva contribució associativa, cultural i patrimonial en el Districte de Sarrià – Sant Gervasi. Segon.- Donar suport institucional a totes aquelles iniciatives i projectes que permetin i donin continuïtat a la tasca desenvolupada per el Centre Excursionista de Gràcia al Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

Així mateix s’informa que, per motius sanitaris derivats de la Covid-19, la Junta de Portaveus del Districte va acordar, en sessió de 14 de desembre de 2021, que, a banda de la Gerent i del Secretari del Districte així com del personal tècnic i de suport de sala habitual, tan sols assistiran presencialment a la sessió els/les membres següents del Consell: la regidora-presidenta, el regidor executiu, els/les regidors/es adscrits/es dels grups polítics i els/les consellers/es portaveus dels grups polítics, de manera que els/les veïns i veïnes de públic no podran assistir i participar-hi presencialment a la sala de plens però sí podran fer-ho, per via telemàtica, mitjançant la presentació de les seves sol·licituds d’intervenció habituals fins a les 19.00 hores del dia 20 de desembre de 2021 per la plataforma municipal IRIS.

Per tant, el públic, podrà fer el seguiment de la sessió, per streaming a través de la pàgina web del Districte (https://ajuntament.barcelona.cat/sarria-santgervasi/ca) o be pel canal YouTube de l’Ajuntament de Barcelona https://youtu.be/lg7PddcT4Vw i, a més, pel que fa a la participació virtual en directe es podrà produir de la forma següent i a través del canal que s’indica tot seguit:

1. Per fer les peticions i les sol·licituds de participació telemàtica directa, es realitzarà  mitjançant el registre previ a través de la plataforma municipal IRIS fins a les 19.00 hores del dia 20 de desembre de 2021, en l’apartat d’òrgans de participació de les informacions i consultes de la web municipal on hi haurà un d’específic per al Plenari del Districte, que inclourà un formulari amb uns camps específics, continguts en els enllaços següents, a triar pels peticionaris, en llengua catalana, castellana o anglesa, únicament quant els temes concrets dels punts de l’ordre del dia que figuren a la part decisòria i a la part d’impuls i control:

PLENARI_SARRIA_SANT GERVASI (https://w10.bcn.cat/StpQueixesWEB/serveisIris.do?cbDetall=4898&consulta=1&directo=0&i=c&tescolta=1 )

2. L’enllaç per aquesta participació directa es farà arribar, amb instruccions per facilitar la connexió, per correu electrònic una hora abans de l’inici de la sessió del Consell del Districte i tan sols a les persones que hagin demanat prèvia i expressament intervenir mitjançant aquest sistema, tot recordant que dites persones s’han d’identificar de forma completa (nom i cognoms), de manera que no s’admetran pseudònims ni sigles abreujades d’identificació de dites persones.

3. Les peticions que s’hagin rebut a través d’aquest canal, seran presentades pel propi ciutadà/na, i serà la regidora-presidenta del Consell qui indicarà al ciutadà/na que pot presentar la seva pregunta/consulta/queixa i respostes pel regidor i/o pel conseller/a del govern del Districte que correspongui en cada cas, si be en cas que, per problemes tècnics o perquè no pugui assistir virtualment, la persona que hagi demanat intervenir no pugui connectar-se, les seves preguntes seran llegides per la regidora-presidenta del Consell.

4. Així mateix s’informa que les intervencions del torn final de l’ordre del dia, depenent de la durada temporal de la sessió fins al moment de tractar aquest punt, no seran presentades pels ciutadans ni llegides ni contestades en la mateixa sessió, en cas que no puguin ésser presentades i/o respostes pel govern del Districte en directe, es podrà posposar llurs respostes posteriorment, i per escrit, mitjançant la mateixa plataforma IRIS, si escau.

P.S.: D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Fomentar la Participació Ciutadana (tractament 0181, foment de la participació ciutadana), legitimat d’acord amb el consentiment de l’interessat. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre aquestes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades

Així mateix es recorda a les persones que demanin intervenir mitjançant participació directa, que la sessió es gravarà en streaming, i, per tant, la seva participació serà retransmesa en directe, i no podran gravar la sessió des dels seus ordinadors sense l’autorització expressa de la resta de participants.

Sala de Plens del Districte
plaça Consell de la Vila, 7

Previous article Concert de Nadal d’Òmnium
Next article Passejada pel Parc del castell de l’Oreneta
Avatar
Historiador, especialitzat en la història de la ciutat de Barcelona. Director de la revista L'Avenç els anys 1988 i 1989, i de Plecs d'Història Local des de 1989 fins al 1997. Com editor, he coordinat obres col·lectives com ara el Diccionari d'Història de Catalunya (1992), l'Atles d'Història de Catalunya (1995), entre altres, publicades a Edicions 62. Col·laboro en la constitució de l'Associació Cultural Casa Orlandai, de la que vaig ser el primer president, el 2007. He escrit els llibres L'Abans. Barcelona Vila de Sarrià, recull gràfic 1874-1975 (2012) i Sant Gervasi de Cassoles (2013). El 2014 vaig fundar El Jardí, aventura en què persisteixo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.