Dissabte 09, desembre 2023
14.4 C
Sant Gervasi
14.3 C
Sarrià

Consell Plenari Districte Sarrià – Sant Gervasi

0
Quan:
22 de octubre de 2020 @ 18:00 Europe/Madrid Franja horària
2020-10-22T18:00:00+02:00
2020-10-22T18:15:00+02:00

Convocatòria de la sessió ordinària del Consell Plenàri, semi presencial tan sols per a un nombre limitat dels membres del Consell, que tindrà lloc a la sala de plens del Districte i per videoconferència del Consell del Districte.

Nota important: Quant a les possibles intervencions de les entitats i de la ciutadania en els punts de la part decisòria, de la part d’impuls i control i del torn final obert de paraules de l’ordre del dia, s’informa que:

1. La sessió d’aquest Ple, donat l’actual context d’emergència sanitària per la Covid-19, se celebrarà de manera semi presencial i per videoconferència, serà difosa pel canal YouTube de l’Ajuntament de Barcelona i podrà seguir-se a través del web del Districte (https://ajuntament.barcelona.cat/sarria-santgervasi/ca). Aquesta circumstància fa que no sigui possible donar entrada en directe als possibles peticionaris d’informacions i/o preguntes vinculats amb els punts de l’ordre del dia. Tenint en compte que les possibilitats d’intervenció de les persones que no siguin membres dels consells dels districtes previstes a les Normes reguladores del funcionament dels districtes de la ciutat de Barcelona (NRFD) estan referides exclusivament a una modalitat d’assistència presencial, i no pas remota, es comunica que per tal de garantir la participació ciutadana, totes aquelles persones que vulguin, podran presentar dites sol·licituds d’intervenció mitjançant la plataforma IRIS, fins a les 18.00 hores del dia 21 d’octubre de 2020, en l’apartat d’òrgans de participació de les informacions i consultes de la web municipal on hi haurà un d’específic per al Plenari del Districte, que inclourà un formulari amb uns camps específics, continguts en els enllaços següents, a triar pels peticionaris, en llengua catalana o castellana:

PLENARI_SARRIA_SANT GERVASI (https://w10.bcn.cat/StpQueixesWEB/serveisIris.do?cbDetall=4898&consulta=1&directo=0&i=c&tescolta=1 )

2. La Presidència del Consell del Districte donarà compte en el punt a què es refereixin, de les sol·licituds de participació rebudes mitjançant aquest canal, donant la paraula durant la sessió al regidor del Districte per què doni resposta (i/o doni la paraula als/les consellers/es de govern o a algun/s altre/es responsable/s del Districte, si escau, per donar-hi resposta).

Previous article Meditació zen al claustre
Next article Microsprint: Laberint-0
Avatar
Historiador, especialitzat en la història de la ciutat de Barcelona. Director de la revista L'Avenç els anys 1988 i 1989, i de Plecs d'Història Local des de 1989 fins al 1997. Com editor, he coordinat obres col·lectives com ara el Diccionari d'Història de Catalunya (1992), l'Atles d'Història de Catalunya (1995), entre altres, publicades a Edicions 62. Col·laboro en la constitució de l'Associació Cultural Casa Orlandai, de la que vaig ser el primer president, el 2007. He escrit els llibres L'Abans. Barcelona Vila de Sarrià, recull gràfic 1874-1975 (2012) i Sant Gervasi de Cassoles (2013). El 2014 vaig fundar El Jardí, aventura en què persisteixo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.