Dimarts 19, març 2024
14.8 C
Sant Gervasi
15.6 C
Sarrià

Cuina amb llamàntol

0
Quan:
10 de febrer de 2023 @ 18:00 – 21:00 Europe/Madrid Franja horària
2023-02-10T18:00:00+01:00
2023-02-10T21:00:00+01:00

Tallers puntuals de cuina: Cuina amb llamàntol. A càrrec d’Eulàlia Fargas

El llamàntol, el crustaci més gran del mediterrani i l’atlàntic, es distingeix per les seves grans i carnoses pinces. Fa un arròs boníssim. Es pot fer simplement a la brasa, al forn; guisar amb patates o suquet; amb plats de mar i muntanya. A més, amb el corall de les femelles es fan exquisides salses i picades. Maneres i usos de preparar el llamàntol.

Centre Cívic Vil·la Florida
c/ Muntaner, 544

Preu: 15,97 € (3 hores)

https://vflorida.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=50&a=3187

Previous article L’Heura i el misteri del llibre blanc
Next article Tardes de patch
Avatar
Historiador, especialitzat en la història de la ciutat de Barcelona. Director de la revista L'Avenç els anys 1988 i 1989, i de Plecs d'Història Local des de 1989 fins al 1997. Com editor, he coordinat obres col·lectives com ara el Diccionari d'Història de Catalunya (1992), l'Atles d'Història de Catalunya (1995), entre altres, publicades a Edicions 62. Col·laboro en la constitució de l'Associació Cultural Casa Orlandai, de la que vaig ser el primer president, el 2007. He escrit els llibres L'Abans. Barcelona Vila de Sarrià, recull gràfic 1874-1975 (2012) i Sant Gervasi de Cassoles (2013). El 2014 vaig fundar El Jardí, aventura en què persisteixo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.