Divendres 01, desembre 2023
18.6 C
Sant Gervasi
18.5 C
Sarrià

Cuina conscient i saludable

0
Quan:
11 de febrer de 2020 @ 16:00 – 20:00 Europe/Madrid Franja horària
2020-02-11T16:00:00+01:00
2020-02-11T20:00:00+01:00

Taller puntual: Cuina conscient i saludable, amb Alba Miralpeix.

Un taller per compartir plegats ‘el plaer d’alimentar-se’. Durant aquestes sessions reflexionarem sobre els hàbits sans alimentaris, posarem atenció a les compres perquè puguin ser més conscients i d’aliments pròxims, ecològics i vitals. Escoltarem el que ens demana el nostre cos en cada estació, coneixerem les propietats dels aliments i els cuinarem amb creativitat i amor.

Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán
c/ Reis Catòlics, 16-34

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vallvidreravazquezmontalban/p/34006/cuina-conscient-i-saludable

Previous article Organismes complexos extraterrestres
Next article L’hospital del dr. Farruc
Avatar
Historiador, especialitzat en la història de la ciutat de Barcelona. Director de la revista L'Avenç els anys 1988 i 1989, i de Plecs d'Història Local des de 1989 fins al 1997. Com editor, he coordinat obres col·lectives com ara el Diccionari d'Història de Catalunya (1992), l'Atles d'Història de Catalunya (1995), entre altres, publicades a Edicions 62. Col·laboro en la constitució de l'Associació Cultural Casa Orlandai, de la que vaig ser el primer president, el 2007. He escrit els llibres L'Abans. Barcelona Vila de Sarrià, recull gràfic 1874-1975 (2012) i Sant Gervasi de Cassoles (2013). El 2014 vaig fundar El Jardí, aventura en què persisteixo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.