Dimecres 24, abril 2024
9.4 C
Sant Gervasi
9.3 C
Sarrià

Cuina de temporada i de proximita

0
Quan:
17 de març de 2023 @ 18:00 Europe/Madrid Franja horària
2023-03-17T18:00:00+01:00
2023-03-17T18:15:00+01:00

Cuina de temporada i de proximitat, amb Joha Orellana

En aquest taller veurem com cuinar  de manera més responsable i sostenible, fent receptes amb aliments de temporada, i de KM0, ajudant així el planeta i el nostre entorn.

Suplement de material de 6€.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

Activitat gratuïta. Cal inscripció en línia

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/49875/cuina-de-temporada-i-de-proximitat

Previous article Hedy Lamarr, actriu i inventora
Next article Cinefòrum
Historiador, especialitzat en la història de la ciutat de Barcelona. Director de la revista L'Avenç els anys 1988 i 1989, i de Plecs d'Història Local des de 1989 fins al 1997. Com editor, he coordinat obres col·lectives com ara el Diccionari d'Història de Catalunya (1992), l'Atles d'Història de Catalunya (1995), entre altres, publicades a Edicions 62. Col·laboro en la constitució de l'Associació Cultural Casa Orlandai, de la que vaig ser el primer president, el 2007. He escrit els llibres L'Abans. Barcelona Vila de Sarrià, recull gràfic 1874-1975 (2012) i Sant Gervasi de Cassoles (2013). El 2014 vaig fundar El Jardí, aventura en què persisteixo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.