Dimecres 28, febrer 2024
15.3 C
Sant Gervasi
15.2 C
Sarrià

Cuina equatoriana amb productes de proximitat

0
Quan:
25 de maig de 2022 @ 18:30 Europe/Madrid Franja horària
2022-05-25T18:30:00+02:00
2022-05-25T18:45:00+02:00

Taller: Cuina equatoriana amb productes de proximitat, amb Jackeline Villalba d‘Abrazo Cultural

Farem un viatge cultural per la gastronomia equatoriana on coneixerem més sobre aquest país divers i de pràctiques culinàries ancestrals. Aprendrem i cuinarem un plat típic amb llegums, hortalisses i verdures de proximitat. Els aliments no podran menjar-se a la cuina, recomanem que porteu una carmanyola per endur-vos a casa les vostres racions.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a ccvazquezmontalban.inscripcionscc.com

Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán
c/ d’Elisa Moragas i Badia, 2 (provisional)

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vallvidreravazquezmontalban/p/40455/cuina-equatoriana-amb-productes-de-proximitat

Previous article Viatges, natura i muntanyes. Les grans travesses del Pirineu
Next article Apunts del subsòl. Fiódor Dostoievski
Avatar
Historiador, especialitzat en la història de la ciutat de Barcelona. Director de la revista L'Avenç els anys 1988 i 1989, i de Plecs d'Història Local des de 1989 fins al 1997. Com editor, he coordinat obres col·lectives com ara el Diccionari d'Història de Catalunya (1992), l'Atles d'Història de Catalunya (1995), entre altres, publicades a Edicions 62. Col·laboro en la constitució de l'Associació Cultural Casa Orlandai, de la que vaig ser el primer president, el 2007. He escrit els llibres L'Abans. Barcelona Vila de Sarrià, recull gràfic 1874-1975 (2012) i Sant Gervasi de Cassoles (2013). El 2014 vaig fundar El Jardí, aventura en què persisteixo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.