Dijous 22, febrer 2024
14 C
Sant Gervasi
13.9 C
Sarrià

Cuina residu zero

0
Quan:
11 de juny de 2022 @ 10:30 Europe/Madrid Franja horària
2022-06-11T10:30:00+02:00
2022-06-11T10:45:00+02:00

Taller: Cuina residu zero, amb Zero Waste Bcn

Què fas amb les fulles verdes dels porros? Has menjat mai les fulles de la pastanaga? I la pell marró de la ceba, la llences? En aquest taller parlarem de maneres d’aprofitar al màxim els aliments i donarem algunes idees de com fer servir part de la fruita i la verdura que tendim a llençar. Prepararem dues receptes: un pesto i unes croquetes d’aprofitament.

Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán
c/ d’Elisa Moragas i Badia, 2 (provisional)

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a ccvazquezmontalban.inscripcionscc.com

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vallvidreravazquezmontalban/p/42820/cuina-residu-zero

Previous article Jornada de portes obertes a l’Espai Gardenyes
Next article Sant Joan
Avatar
Historiador, especialitzat en la història de la ciutat de Barcelona. Director de la revista L'Avenç els anys 1988 i 1989, i de Plecs d'Història Local des de 1989 fins al 1997. Com editor, he coordinat obres col·lectives com ara el Diccionari d'Història de Catalunya (1992), l'Atles d'Història de Catalunya (1995), entre altres, publicades a Edicions 62. Col·laboro en la constitució de l'Associació Cultural Casa Orlandai, de la que vaig ser el primer president, el 2007. He escrit els llibres L'Abans. Barcelona Vila de Sarrià, recull gràfic 1874-1975 (2012) i Sant Gervasi de Cassoles (2013). El 2014 vaig fundar El Jardí, aventura en què persisteixo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.