Diumenge 10, desembre 2023
12.6 C
Sant Gervasi
12.5 C
Sarrià

La dieta dels nostres orígens per una vida saludable

0
Quan:
23 de març de 2022 @ 18:00 Europe/Madrid Franja horària
2022-03-23T18:00:00+01:00
2022-03-23T18:15:00+01:00

Pàleo receptes: La dieta dels nostres orígens per una vida saludable, amb Cinta S. Bellmunt, Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES)

A partir del comentari de receptes inspirades en els aliments del paleolític, descobrirem com es menjava a la prehistòria: cuina de proximitat i estacional, sense processats. Els àpats consistien bàsicament en allò que procurava la naturalesa: verdures, herbes, fruites, ous, llavors, bolets i fruits secs, carn i peix de tant en tant, i poca cosa més. Aliments naturals i frescos i, per tant, altament saludables. Taller basat en el llibre del mateix nom escrit a quatre mans entre l’arqueòleg Eudald Carbonell i la periodista Cinta S. Bellmunt.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

Activitat gratuïta.

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/44752/ciencia-in-progress-paleo-receptes-la-dieta-dels-nostres-origens-per-una-vida-saludable

Previous article Jugar i construir amb peces soltes
Next article Sarrià 1921, cap a l’annexió
Avatar
Historiador, especialitzat en la història de la ciutat de Barcelona. Director de la revista L'Avenç els anys 1988 i 1989, i de Plecs d'Història Local des de 1989 fins al 1997. Com editor, he coordinat obres col·lectives com ara el Diccionari d'Història de Catalunya (1992), l'Atles d'Història de Catalunya (1995), entre altres, publicades a Edicions 62. Col·laboro en la constitució de l'Associació Cultural Casa Orlandai, de la que vaig ser el primer president, el 2007. He escrit els llibres L'Abans. Barcelona Vila de Sarrià, recull gràfic 1874-1975 (2012) i Sant Gervasi de Cassoles (2013). El 2014 vaig fundar El Jardí, aventura en què persisteixo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.