Dilluns 11, desembre 2023
17.6 C
Sant Gervasi
17.5 C
Sarrià

La pastanaga

0
Quan:
5 de febrer de 2019 @ 18:30 Europe/Madrid Franja horària
2019-02-05T18:30:00+01:00
2019-02-05T18:45:00+01:00

Showcooking: La pastanaga, amb David Sanmartin. La pastanaga és una hortalissa que accepta gran varietat de climes. Té alts continguts de betacarotè, precursor de la vitamina A, convenients per a mantenir la vista, la pell i les mucoses en bon estat. Les fulles es poden menjar en amanides o sopes, tot i que normalment es menja l’arrel en amanides, estofats, purés, crua, cuita, etc. Els darrers anys també s’ha convertit en un ingredient estrella a les receptes dolces, com el pastís de pastanaga o el carrot cake.

Recorda que farem una degustació dels productes cuinats!

Vina a saber-nemés… Aquest hivern, noves propostes de nutrició i alimentació en el nostre showcooking de productes de temporada! A les 18.30 h aprendrem a cuinar el producte de temporada de la mà del xef David Sanmartin; mentrestant, la dietista Maria Alcolado ens parlarà sobre les propietats del producte. Es realitzarà una degustació dels productes cuinats! No us ho podeu perdre!

Centre Cívic Vil·la Florida
c. Muntaner 544
Tel.: 93 254 62 65

ccvilaflorida@qsl.cat

Previous article Com alimentar de forma saludable els nostres infants i no fallar en l’intent
Next article Miquel Morley
Avatar
Historiador, especialitzat en la història de la ciutat de Barcelona. Director de la revista L'Avenç els anys 1988 i 1989, i de Plecs d'Història Local des de 1989 fins al 1997. Com editor, he coordinat obres col·lectives com ara el Diccionari d'Història de Catalunya (1992), l'Atles d'Història de Catalunya (1995), entre altres, publicades a Edicions 62. Col·laboro en la constitució de l'Associació Cultural Casa Orlandai, de la que vaig ser el primer president, el 2007. He escrit els llibres L'Abans. Barcelona Vila de Sarrià, recull gràfic 1874-1975 (2012) i Sant Gervasi de Cassoles (2013). El 2014 vaig fundar El Jardí, aventura en què persisteixo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.