Divendres 08, desembre 2023
11 C
Sant Gervasi
10.9 C
Sarrià

La quinoa

0
Quan:
11 de juny de 2019 @ 18:30 Europe/Madrid Franja horària
2019-06-11T18:30:00+02:00
2019-06-11T18:45:00+02:00

Vine a saber-ne més… Showcooking: La quinoa. Especial dins del programa de les Jornades de Salut i Gastronomia.

La quinoa és una llavor originària dels Andes (Bolívia, Perú i altres països), tot i que actualment també es cultiva a la península. El classifiquem dintre del grup de cereals, o pseudocereals sense gluten, pel seu contingut en hidrats de carboni d’absorció lenta, tot i que té un bon perfil proteic (14%) amb tots els aminoàcids essencials. A més, és rica en fibra i conté algunes vitamines del grup i la E, minerals com el ferro, el calci i el magnesi. És molt fàcil d’incorporar a les receptes del dia a dia: en un esmorzar, com acompanyament, en amanides, amb verdures, peixos i en dolços.

Centre Cívic Vil·la Florida
c/ Muntaner 544

ccvilaflorida@qsl.cat

Previous article Brodat
Next article De foc i de seda
Avatar
Historiador, especialitzat en la història de la ciutat de Barcelona. Director de la revista L'Avenç els anys 1988 i 1989, i de Plecs d'Història Local des de 1989 fins al 1997. Com editor, he coordinat obres col·lectives com ara el Diccionari d'Història de Catalunya (1992), l'Atles d'Història de Catalunya (1995), entre altres, publicades a Edicions 62. Col·laboro en la constitució de l'Associació Cultural Casa Orlandai, de la que vaig ser el primer president, el 2007. He escrit els llibres L'Abans. Barcelona Vila de Sarrià, recull gràfic 1874-1975 (2012) i Sant Gervasi de Cassoles (2013). El 2014 vaig fundar El Jardí, aventura en què persisteixo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.