Dilluns 04, desembre 2023
12.4 C
Sant Gervasi
12.3 C
Sarrià

L’all vs. l’all negre

0
Quan:
14 de juny de 2022 @ 18:30 Europe/Madrid Franja horària
2022-06-14T18:30:00+02:00
2022-06-14T18:45:00+02:00

Showcooking: L’all vs. l’all negre

La història de l’all es remunta fa segles a l’Àsia Central i s’ha estès fins aquí al llarg del temps, fins a ser el més comú de trobar en els nostres horts. Té múltiples efectes beneficiosos −i fins i tot medicinals− sobre l’organisme, sempre que es consumeixi cru: és un antibiòtic, antihistamínic, anticoagulant, redueix el colesterol i un llarg etcètera. Quan aquest el deixes fent un envelliment i després una fase de curació, es torna de color negre i la seva olor ens pot recordar a la regalèssia. Aquest all fermentat que el coneixem com a “all negre” és originari de l’illa de Japó i, com l’all blanc, també l’hem acollit com a nostre. Vine a acabar de conèixer-los!

Centre Cívic Vil·la Florida
c/ Muntaner, 544

Previous article Juguem al bosc
Next article El último emperador
Avatar
Historiador, especialitzat en la història de la ciutat de Barcelona. Director de la revista L'Avenç els anys 1988 i 1989, i de Plecs d'Història Local des de 1989 fins al 1997. Com editor, he coordinat obres col·lectives com ara el Diccionari d'Història de Catalunya (1992), l'Atles d'Història de Catalunya (1995), entre altres, publicades a Edicions 62. Col·laboro en la constitució de l'Associació Cultural Casa Orlandai, de la que vaig ser el primer president, el 2007. He escrit els llibres L'Abans. Barcelona Vila de Sarrià, recull gràfic 1874-1975 (2012) i Sant Gervasi de Cassoles (2013). El 2014 vaig fundar El Jardí, aventura en què persisteixo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.